Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kell a rallyhoz?

Mi kell a rallyhoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék a jövőben rallypilóta lenni és evvel kapcsolatban lennének kérdéseim.

-Lehetek e egyszerre pilóta és csapatvezető is?

-Milyen öltözék kell hozzá?

-Ha 14vagyok és már tudok vezetni motorozni (mindkettő manuális) és gokartban eddig akivel versenyeztem mindenkit leköröztem ezen kívül gyakran vezetek szimulátorral ami egész jól megy valós beállítások mellett akkor lehet e esélyem jövőben jó helyezéseket elérni?

-Milyen autót érdemes átalakítani vagy venni?

-Kell e műhely és milyen felszereltséggel?

-Hogy lehet szponzorokat szerezni?

A válaszokat előre is kószönöm!

2017. szept. 10. 20:41
1 2 3
 11/23 veterán vas ***** válasza:

Neked való a Red-Bull ládaderbi.

Ott lehet vezetni, szerelni, lehetsz kreatív, kis szerencsével még győzhetsz is.

Jah és olcsó, továbbá nem kell hozzá jogosítvány sem. ;)

2017. szept. 11. 15:32
 12/23 A kérdező kommentje:
Nem most kezdek hozzá majd egyetem után.És a gokart vagy a Simson kupa ? Arról mi a véleményetek?
2017. szept. 11. 15:38
 13/23 D. Brasco ***** válasza:
Az a véleményem hogy 14 evesen mar kéne legyen annyi realitás értékes hogy valami megvalósítható célt keress magadnak....
2017. szept. 11. 15:46
 14/23 A kérdező kommentje:
ez csak hobby lenne
2017. szept. 11. 15:47
 15/23 veterán vas ***** válasza:
72%
Mekkora ötlet a Simson kupa! Az tuti jó iskola lehet a rallyhoz! Olyan alapokkal biztosan nyerő lehetsz. ;)
2017. szept. 11. 22:09
 16/23 A kérdező kommentje:
eddig azt mondtátok hogy a rallyhoz annyi pénz kell hogy el se kezdjem mert nincs értelme és csak baj lesz belőle . ezért kérdeztem a simson kupát vagy a gokartot mert szerintem ezek nem olyan milliós összeget igénylő versenyek (amatőr szinten) de kielégítenék a vágyaimat (amúgy is van egy simsonom amivel stock kategóriában indulhatnék is)de ti csak tovább kötekedtek hogy a simson kupán gyakoronék a rallyra.én a rally csapatot úgy néz ki hogy nem tudom megvalósítani akármennyire is akarom de a másik kettőt lehet hogy igen .
2017. szept. 12. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Nefoglalkozz senkivel valósítsd meg a céljaidat!

Mondmár..a rallyeból simson lett de az sem kutya!

Mellesleg Kővári Barna is jelzáloghitelt vett fel a szülei házára,hogy egy Ford pumával versenyezzen...

2017. szept. 12. 19:28
 18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jól esett hitelt azért nem akarok felvenni ,de minden tőlem tellhetőt megteszek hogy megvalósítsam az álmaimat.
2017. szept. 14. 15:28
 19/23 anonim ***** válasza:

Üdv.!

Csak, hogy legyen normális válaszod is.

Én rallyztam, igaz navigátor voltam, de nagyon sok minden kell hozzá, elkezdtem autót építeni, vezetni én is tudok és nem csak szimulátorba.

1. Lehetek e egyszerre pilóta és csapatvezető is?

Persze, hogy lehetsz, sőtt! Mondhatni kell is

amatőrként.

2. Milyen öltözék kell hozzá?

Meglepő... De már az amatőröket is korlátozzák, de

maradjunk annyiban, hogy egyberészes, zárt ruházat.

(Akár szerelő overál is..)

3. Ha 14vagyok és már tudok vezetni motorozni (mindkettő manuális) és gokartban eddig akivel versenyeztem mindenkit leköröztem ezen kívül gyakran vezetek szimulátorral ami egész jól megy valós beállítások mellett akkor lehet e esélyem jövőben jó helyezéseket elérni?

VÁLASZOM: NEM! , szimulátor és a valóság két külön

dolog lesz, akár milyen szimulátor szetted van otthon..

4. Milyen autót érdemes átalakítani vagy venni?

A te esetedben sajnos nem tudok mit mondani. Ez ember

függő. Trabant/Lada/Suzuki/Peugeot/Bmw

5. Kell e műhely és milyen felszereltséggel?

Kell és elég nagy felszereltséggel.

6. Hogy lehet szponzorokat szerezni?

Vagy jó ismerősöd van, vagy leteszel valamit az

asztalra, ez sajnos így működik.

Egyébként a simson kupa jó dolog, de sajnos oda is 600 ezres nagyság rendekbe építik a motorokat. Szóval ez sajnos megint felejtős számodra. A Gokartot viszont érdemes lehet kipróbálnod. Abba is van sok kategória!

Az egészen amatőr 6-7 ezer forintos játéktól a profi 2-3 milliós játékok ig, onnan meg pálya autózásba akár át is avanzsálhatsz szponzor által ha tényleg jó vagy és elérsz egy szintet. Remélem segítettem!

2017. szept. 16. 17:04
 20/23 anonim ***** válasza:

-Előző válaszoló vagyok-

Ui. A rallyt felejtsd el, én is abba hagytam az autó építést, bár ne örökre csak nagyon sok pénz és szar autóval már nem lehet versenyezni olyan 3-4 millóval számolj ha pl. egy Rally Sprintet akarsz menni (az az amatőr) meg van a porba fingó katonai reptereken a porba karistolni na oda bármilyen fos jó.

2017. szept. 16. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!