Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Probléma ha sokszor álló...

Probléma ha sokszor álló helyzetben tekerem a kormányt?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat parkolok szűk helyeken, ahol valóban csak 30-30 centi hely van, nem érzem az autómat ezért mindig picit megyek csak előre és hátra közben ütközésig tekerem a kormányt, hogy biztosan ne koccoljam le senki autóját.

Ez az abroncsokon kívül minek árt?

( régi Swift )

2017. szept. 10. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Fogadj fel 2 órára egy oktatót, aki megtanítja helyes parkolás fortélyait. De jutubon is találsz jócskán példákat.
2017. szept. 10. 16:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Elméletben tudom, csak ha gyakorlatban kell akkor nem, mint írtam Swiftem van, és ha 10 másodpercnél tovább szöszölök és tartom fel a forgalmat ledudálnak, elküldenek messze, ezért kell sietnem és ha kell tízszer nekiállni kiállni újra beállni, újra kiállni, persze úgy, hogy nincs forgalom, egyszer 20 percet vesződtem parkolással még a nők is kiröhögtek ( félreértés ne essék, nem nézem le a női sofőröket még ők is jobbak nálam, de itt is érvényesül a sztereotípia és meg akarom értetni a szitut)
2017. szept. 10. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egész futóművet megviseli ez a terhelés. És a régi Swiftnek amúgy is elég gyenge az első futóműve. Inkább gyakorolj valahol.
2017. szept. 10. 16:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy tegyél bele egy tolatóradart, nem drága.
2017. szept. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!