Most akkor tekerhetem álló helyzetben a kormányt vagy nem?
igen, nem szabadna, de egy párhuzamos parkolásnál a muszáj nagy úr...
az viszont butaság, mikor kitolatsz egy merőleges parkolóhelyről, állóra fékezel, eltekered a kormányt a másik irányba, majd utána indulsz csak el, miközben előtted/mögötted több méternyi hely lenne finoman indulni és gurulás közben visszakormányozni, és rengeteg ember vezet így... de ezért élnek jól a szervizek, aki ostoba az megfizet érte, a kocsi megbosszulja a tudatlanságot, sajnos még nem találták föl az odafigyelést nem igénylő tönkretehetetlen autót :)
ugyanez igaz a motorolaj cserék elhalasztására, a váltóolaj cserék elhalasztására, a kormány szervo olaj abszolút ki nem cserélésre, a hidegen "túlkímélésre" vagy épp a taposásra
a konyhai háziasszony a turbós motort is marha könnyen tudja kinyírni egy tudatlanságból fakadó forrón leállítással...
Nem! óóó, mennyiszer le lettem szúrva miatta! Meg is tanultam a leckét rendesen.
A gumikat teszi tönkre elsősorban... ha álló helyzetben forgatod a kormányt, mintha a bőrödet nyúznád a betonon...
Egyszerű!
csupasz fenékkel ülj le az útra, kapj az öledbe 2 zsák cementet és utána próbálj meg elfordulni valamerre...
Egy idő után beáll a derekad... és nem lesz bőr a fenekeden...
Ez történik az autóval is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!