Miért nehezebb egy 2000 körüli autót vezetni, mint egy 2008-10 körülit?
Próbálnál beparkolni az én 1986-os Opelommal. :D
Álló helyzetben a kormányt meg nem mozdítod még egy 44-es karral sem.
Annak, amit vezettél, valószinűleg nem volt szervós se a fékje, se a kormánya. Akkoriban sem volt már túl nagy extra, tehát eléggé fapados kisautó lehetett. '92-es Volvoban már volt mindkettő...
2008-10 körüli autóban meg már alapfelszereltség a szervó.
Szervos volt mukodott is. Azert a tekergetes nem volt nehez, de eszreveheto hogy egy 2010eshez kepest. Jelentosen konnyebb tekergetni a 2010est.
Elso. Sajnos ahhoz nem volt szerencsem h szervo nelkulit vezessek, igy biztos h eleg nagy feladat lenne teksrgetni a kormanyt az opeledben :D
Elpuhult kiscsákó.
Az autót kormányozni szokták nem tekergetni. Ha nincs szervo, akkor egyél még egy kis szalonnát.
Bár lehet hogy még az életben nem kóstoltad. Ugye te még suliba járáshoz is segway-t használsz, vagy anyuci visz a terepjáróval? :/
Utolso:
Nem vagyok elpuhulva es iskolas sem vagyok. sot mar kulfoldon is dolgoztam. A szalonnat pedig megeszem ;)
Nem anyuci terepjarojaval jarok, sot nincs is olyanunk. Nem is kellene nekem.
Csupan tudni akartam azt, hogy mitol konnyebb tekergetni egy ujabb szervos autot mint egy regit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!