Ford Mondeo 2. 0 Tdci-ről tudnátok írni véleményeket? 2002-es évjárat 116 lóerő
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 18:38
1/7 anonim válasza:
Messziről kerülendő. Én még nem hallottam olyanról amire ne költötte volna a gazdája a gatyáját. És még úgy sem volt jó.
Gondolom csábító hogy olcsó.
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint a motorjára gondolsz hogy költöttek sokat? Fateromnak Focus van tdci-ben és 6 éve költségmentes az autó
2017. szept. 4. 19:49
3/7 anonim válasza:
Azért TDCi és TDCi között rengeteg különbség van. Gondolom a Focus az 1.6-os 90 lovas verzió, azzal nem is nagyon lehet gond, ha nem gyilkolják szándékosan. A többi viszont már nem ilyen gondtalan. A részecskeszűrő is sok gondot tud okozni és állítólag a 2 literesek tényleg nem sikerültek jól.
4/7 anonim válasza:
Gondolom a Focusban PSA féle 1.6-os dízel van, így nem nehéz költségmentesen használni.
5/7 anonim válasza:
Elég kakik ezek a Mondeók, ez a tapasztalat több ismerősömnél is. Nem is a motorral van nagy gond (bár arra lehet költeni a vagyonokat), de egyszerűen hullik szét az egész autó.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat autóvásárlás előtt álltam ezért tettem fel a kérdést! Tegnap sikerült is vennem egy focus-t 2.0 zetec motorral! Ismerőseim is panaszkodtak a mondeóra ezért hagytam is! Igen fateromnak 1.6 tdci van csak a 109 lovas
2017. szept. 7. 23:17
7/7 anonim válasza:
Nagyon jó választás, a Focusokat nagyon szeretem. Azzal a motorral elég bika lehet, ritka a 2.0-ás Focus. Az én apámnak 90 lovas 1.6 TDCI-je van, GPS-el kell keresse a benzinkutakat, mert olyan ritkán kell tankolni, hogy elfelejti, hogy hol van kút :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!