Szerintetek melyik típusú autóval járnék a legjobban? (Évjárat 96'-99) BMW, Audi, VW. Bővebben lent!
Fogyasztás:
összemixeltél egy rakat dízelt egy rakat benzinessel...
Teljesítmény: 6 hengeres TDI, 6 hengeres TDS, 4 hengeres feltöltött benzines és sima szívó benzines... hátul hajt, összkerék...
Azért remélem te is érzed, hogy az nagyjából az összes létező lehetőség közül kellene kiemelnünk egyet, ami az adott kritériumok alapján nem fog menni.
A legkisebb sz0pófaktor valszeg a 318ti-ben van.
23:59
Szerintem fölöslegesen vagy tajparaszt, elég lett volna annyi is hogy a 318 a legkevésbé szopó...
00:19
Mondjuk azért mert első erős autó lenne és nem feltétlen akarok beleülni egy jobb autóba sem és egy rakás szarba sem. Ja, és nem mellesleg még tetszenek is ezek az autók :)
Kössz srácok!
"23:59
Szerintem fölöslegesen vagy tajparaszt"
Szerintem nálad komoly problémák vannak barátom.
Nem akarok megbántani senkit, de én is írtam ilyesfajta kommentet, és nekem is jöttek az okosok ezekkel a dumákkal hogy minek vesz az eber ilyen régi autot meg vegyek suzukit meg ilyesmi.Hát egyrészt nem ez a kérdés,másrészt nem érdekel más véleménye, mert én járok vele.Ugy vagyok ezzel, hogy ha veszek egy kocsit, kiadok érte x ft-ot akkor olyant veszek ami tetszik, és szeretek beülni és vezetni. Nem ugy hogy veszek egy g-astrát vagy mondeot vagy tudom is én mit, ami beülve egy műanyag szar, és unalmas, nem is tetszik, de legalább jol fogyaszt meg ujabb meg stb..
( ezzel senkit nem akarok megsérteni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!