Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek melyik típusú...

Dundie6 kérdése:

Szerintetek melyik típusú autóval járnék a legjobban? (Évjárat 96'-99) BMW, Audi, VW. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Tehát a következőkből kellene választani:(Évjárat 96'-99) Audi A4 (b5) 2.5 TDI Quattro,Audi A4 (B5) 1.8 Turbo Quattro, BMW (E36) 325tds, BMW Compact(E36) compact 318ti, Volkswagen Passat (B5) 1.8 T. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Gondolok itt szervizigényre, fogyasztásra, teljesítményre és legfőképpen tapasztalatokra

2013. nov. 24. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szálab:

Én abszolút nem racionális autót vezetek xD Nem is ezzel volt a gondom. Négyféle kasztni és hatféle motor közül, hogy ajánljunk egyet? Mer ha legalább csak benzines vagy csak dízel lett volna. Teljesítményben még úgy-ahogy egy kategória, de egy 1.8T quattro kb kétszer annyit fog enni, mint egy 325tds..

Vagy lehet ezt ő nem tudta.. :)

2013. nov. 25. 23:04
 12/16 anonim válasza:

Hat igen elösször el kellene dönteni hogy diesel vagy benzin.

en ugy vagyok a diesellel,hogy jo hogy kevesebbet fogyaszt,de ha beszarik rajta valami az hüzòs...

2013. nov. 26. 00:32
 13/16 A kérdező kommentje:

Azért adtam ennyi lehetőséget mert még én sem tudtam eldönteni még azt sem hogy dízelt vagy benzineset szeretnék. Ha tudnám mit akarok valószínüleg nem itt kérdezősködnék :D én csupán véleményeket és tapasztalatokat szerettem volna kérni.

Az 1.9td audi nem lomha? mert néztem azt is de lehurrogtak h nevegyek 2 liter alatti dízelt mert annyi erővel vehetnék egy 1.4 es benzinest is.

2013. dec. 1. 00:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Az 1.8 t quattro kiesett a jàtékomból. Illetve a maga a quattro is, szerintem elleszek összkerék nélkül is. A passatrol esetleg valami vélemény. tapasztalat?
2013. dec. 1. 00:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem lomha. Amúgy is, versenyezni akarsz vagy közlekedni? :D

A Passat nem rossz, de mindegyik dízelben csillió km lesz.

2013. dec. 1. 00:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem versenyezni akarok csak most egy 1.4 es hondám van és nem megy úgy ahogy szeretném ezért szeretnék egy pörgősebbet :)
2013. dec. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!