Szerintetek melyik típusú autóval járnék a legjobban? (Évjárat 96'-99) BMW, Audi, VW. Bővebben lent!
Szálab:
Én abszolút nem racionális autót vezetek xD Nem is ezzel volt a gondom. Négyféle kasztni és hatféle motor közül, hogy ajánljunk egyet? Mer ha legalább csak benzines vagy csak dízel lett volna. Teljesítményben még úgy-ahogy egy kategória, de egy 1.8T quattro kb kétszer annyit fog enni, mint egy 325tds..
Vagy lehet ezt ő nem tudta.. :)
Hat igen elösször el kellene dönteni hogy diesel vagy benzin.
en ugy vagyok a diesellel,hogy jo hogy kevesebbet fogyaszt,de ha beszarik rajta valami az hüzòs...
Azért adtam ennyi lehetőséget mert még én sem tudtam eldönteni még azt sem hogy dízelt vagy benzineset szeretnék. Ha tudnám mit akarok valószínüleg nem itt kérdezősködnék :D én csupán véleményeket és tapasztalatokat szerettem volna kérni.
Az 1.9td audi nem lomha? mert néztem azt is de lehurrogtak h nevegyek 2 liter alatti dízelt mert annyi erővel vehetnék egy 1.4 es benzinest is.
Nem lomha. Amúgy is, versenyezni akarsz vagy közlekedni? :D
A Passat nem rossz, de mindegyik dízelben csillió km lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!