Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem kapcsol ki magától, nem...

Nem kapcsol ki magától, nem talál rádióállomásokat a cd lejátszóm a kocsimban. Mot tegyek?

Figyelt kérdés

Egy Audi A4 B7 Avant 2006 2.0 tdi-ről van szó.

Nem az eredeti lejátszó van benne, így vettem.

Nem valami híres márka szerintem, de nem is balami gagyi olcsó, mert mindenféle bemenet, aux, usb, mp3 van benne, rengeteg állítási lehetőséggel.

A CD és USB-vel semmi gond nincs, tökéletesen működik, jó a hangzása, viszont ha megnyomom a következő vagy visszafele gombot akkor csak keresi az állomást, nem talál semmit. Ha kézzel irom be a rádióállomást akkor egy párat el tudok kapni, bár azok nem tiszták, elég zajos.

A másik problémám, hogy ha leállítom a kocsit, kihúzom a kulcsot, bezárom az ajtót, nem kapcsol ki a rádió, csak manuálisan tudom kikapcsolni.

Mi lehet a gond?

Ezeket esetleg egy profibb kábelezés vagy egy jobb lejátszó megoldaná?

2017. szept. 4. 06:04
 1/3 Beviz Elek ***** válasza:

Automata kikapcsolás: a bekötéssel van baj, direktbe kapja az áramot és nem csak gyújtásra. Át kell kötni ha zavar.

Rádióadók: rossz a rádiód, rossz az antenna, hibás a kábel(ezés). Nekem az előző tulaj elfelejtette bekötni az antenna erősítő szálját, ugyanezt a hibát produkálta.

2017. szept. 4. 07:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Valami dilettáns kötötte be a rádiódat.
2017. szept. 4. 12:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2017. szept. 4. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!