Van már tapasztalat a KIA Picanto-ban található 1000 cm3-es három hengeres benzines motorról?
Józan paraszti ésszel gondolkodva szerintem soha nem fog az 4 litert enni...
kivéve ha faluban 50-elm ész vele állandóan.
az az 1000ccm nagyon kevés egy 1 tonnás autónak.
ha meg a turbós változatod van akkor jajjj annak a szegény kis motornak :)
nekem volt ilyenem, de automata. nyolcat evett pedig hatra volt kiadva.
ne égesd magad olyan elképzeléssel, hogy négy liter..az ugyanis a gyár labor-mérése. a való világ bizony felhasználó függő. Lesz az még hét liter is
én szóltam.
Ez logikus hogy egy autóba kevés az 1000 ccm., vagy ha fejt is elég erőt, ahhoz pörögnie kell, ergo többet eszik.
Nekünk a Citroen C3 I. 1.4 HDI-vel 1000-1200 km-t megy el 45 literrel, de taposom is neki, és már "öreg" is, 11 éves. Computer kb. 6000 km-re 4.3 átlagot ír. Állítom hogy ez lehetne jobb is egy tüzetes átnézés és javítás után.
Benzinesek ezt sose fogják elérni.
Arról nem is beszélve, hogy erőlködik szerencsétlen motor...
még ha sima szívó is akkor sem lesz nagyon hosszú életű, ha meg turbós akkor garantáltan nem fog sokat bírni :)
Sokan mondták minek nekem a 2.5literes öreg dízel!
Hát mondom pont ezért... 7 litert eszik ami tűrhető, cserébe 405.000 km mellett is úgy kerreg mintha 405km lenne benne
Igen, hiába a kis motor, a kis köbcenti, pörgetni kell, erőlködnie kell, hogy elvigye az 1 tonnás kasztnit
Suzuki swift ezért nyerő autó... abban 1.3-as motor van és 200kg-al könnyebb
na azzal faluban, főúton valóban el lehet menni 4 - 4,5 literrel.
Nem egy ismerősömnek volt és mindenki mondta, hogy fogyasztásilag álomautó csak mindnek szétrohadt a kasztnija, igaz már nem voltak fiatal autók és a szabad ég alatt éjszakáztak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!