Simson nem pörög fel és lehörög. Mi a gond?
Figyelt kérdés
A lehörgés nem rég jelentkezett. Beindítom, húzom a gázt és közben le akar állni, ha nem húzogatom. A nem pörgés fel pedig már régebbi probléma. Egy idő után nem akar felpörögni, akárhogy is húzom a gázt. S50N-es modellről van szó. Gyújtás rendben van. Próbáltam Isolator és NGK B8HS gyertyával is próbáltam. Jelenleg az utóbbi van benne. Szivatóval pöccre indul. Az úszószint is jó. Egy teljes karburátor cserére gondoltam, mivel az úszó már sokszor volt hajtva és a fúvóka is széjjel van csavargatva. Nem lehet az, hogy a benzinszűrű a ludas, vagy esetleg a légszűrű?2017. aug. 29. 18:03
1/3 anonim válasza:
sok benzint kap, vagy kevés levegőt. a karbit hagyd, inkább kisebb fúvókát tegyél, vagy a súbertűt engedd lejjebb. a légszűrő tiszta?
2/3 A kérdező kommentje:
A súbertűvel már szórakoztam eleget, de sehogy sem jó. Szerintem tiszta, mert tavasszal kimostam benzinnel és bekentem vékonyan olajjal. Azóta nem sokat ment.
2017. aug. 29. 20:29
3/3 anonim válasza:
levegő keverék arány vagy szimering
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!