Ilyen szempontok alapján milyen autók közül lehet választani?
Egy 1.6-os G Astra-t vezetek immáron 2009 óta amikor a jogsim meglett, már mondanom sem kell hogy unalom bele ülni, mert már megszűnt az a kezdeti lelkesedés ami az első pár évben volt. Most lehetőségem nyílna váltani, de fogalmatlan vagyok kicsit, annyi biztos hogy benzineset szeretnék.
4,5-5 millió forint lenne a keret, fontos volna a navigáció megléte is, ami pedig talán a leglényegesebb a fenntartás, mindent rendezve magam körül(számlák, kaja) havi szinten csak az autóra 90-100e ft-ot tudnék szánni, a benzint azért nem írom mert úgyis változó és egyénfüggő, tudom ennyiből már 1 éves alig pár ezer km-t futott autót is vehetnék, de azok is 1.3as 100lóerős gépek, tehát nem egy gazdag erőforrás, ezért szeretnék valami komolyabbat ami még fenntartható számomra.
Második generácios skoda octavia Rs 2.0TFSI 200lóerő minden ami kell van benne talán még több is , de csak is a 6 fokos manuálissal . Én 1 éve járok az enyémmet és még mindig nagy vigyorral a képemen szállok be bele és nem szivesen szállok ki belőlle . Ez az a kocsi amivel a lelkesedés nem tud meg szűnni . Egy személy autóba préselt erőgép eszméletlen jó kocsi . 3 millio körül már magyon jók vannak 4 millioért már van facelift
Vagy a golf 5 r32 3.2V benzin 250ló 4monition
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!