Egy vectra b 2. 0 automatával van olyan gáz suttyóautó, mint egy e36 bmw vagy lefingott merci?
Átfogalmazom a kérdést inkább, mert rosszul tettem fel.
A kispénzből menőautót vásárló réteg, ergo e36 stb. csapatós autók és társai hülyegyerekeknek való dolgok. A 2 literes automata vectra mennyire számít annak? Mert én nem szeretnék abba a kategóriába tartozni, de kellene egy kényelmes, jól haladóképes autó. Nyilván a bmw is erre való, csak túl nagy réteg használja negatív módon ami miatt kialakult egy elég nagy utálati faktor azon autók felé.
A Vectra nem csapatós autó kategória.
Azt nem tudom, hogy a váltó valóban automata-e benne, vagy robotizált.
Bolygóműves váltója van. Eszi is a teljesítményt, nem véletlenül kell bele a nagyobb motor se.
Mérnök vagy esetleg vagy mi?
Amúgy meg a sok kölyök bármilyen autóban képes idiótán viselkedni, én is kifejezetten utálom őket.
Kedvencem mikor a Golf 4 TDI meg E46 320d tulajok állnak mellettem a lámpánál, aztán bőgetik a motort, hogy majd talán " versenyzek velük, aztán meg mikor elhúznak mellettem, gondolom örülnek. Az nem esik le nekik, hogy az autóink közt van 15-20 év különbség meg úgy100-150Le különbség, és talán csak én nem akartam megindulni.
Aztán ezt eljátsszák gondolom mindenkivel a pirosnál, miért is ne alapon.
"A B Vectra nem igazán tartozik ebbe a körbe."
Nem tom,felénk kifejezetten cigányautó az F astrákkal egyetemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!