Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autót milyet?

Első autót milyet?

Figyelt kérdés

500 000 forint körül lesz rá. Igazából munkábajáráráshoz, néha (évi 1-2X hosszabb utakra)

Minnél kisebb motorral... (kell a fenének 1,9-es meg 2,3-as benzintemető, jó tudom van smart 900-as motorral XD)

Mindenféleképp benzines

Relative olcsó legyen fenntartani

minimum 3-5 év legyen benne kb még

Igazából 24 éves létemre 20 éve érdekelnek az autók szóval annyira nem vagyok hülye hozzá de mégis kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, véleményekre.

* A vegyé német autót és a francia sz*r illetve az f betűs kocsit soha dumák nem érdekelnek... légyszi ne essetek egymásnak... köszi

2017. aug. 29. 07:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Minnél kisebb motorral.."

Miért is? Annyival nem eszik kevesebbet a kicsi motor, ami megérné a vele járó kicsi kasztni kényelmetlenségét.

Egy 1.6-os, 1.8-as Focus elég tág teret enged a többféle funkciónak.

2017. aug. 30. 11:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Az első generációs Swift már felülről súrolja a 30-at.

Én a Skoda Fabiát vagy Fiat Punto II/Albea/Paliot ajánlanám. Mitsubishi Colt se rossz.

Ezzel könnyebben elboldogulsz: [link]

2017. aug. 30. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!