Erős gyors autót szeretnék milyet vegyek?
Lehet másfélből kultúrált, rendben levő autót kapni, de miért ez a két feltétel a legfontosabb?
És ahogy előttem is írják, ha helyi vagány szeretnél lenni, ahhoz karcsú lesz a másfél millió. A külföldről behozott hullott Bmw inkább szánalmas, mint menő, még ha erős és gyors is amikor éppen működik...
1.5 millióból szerintem az erős gyors üti egymást :D
Mondjuk ha 75 lóerőről váltasz akkor a 110 is bitang ahhoz képest,az más.
Viszont ha 200 körüli kell mert gyerek vagy még és a tiszteletet szerinted papírra írt számokból "lóerőkből" mérik akkor majd kinövöd.
Ha máskor nem majd akkor amikor elmondhatod : nekem a garázsomban 200 lovas autó áll,igaz azért mert tankolni nem tudod a 12-14 litert fogyaszt,és ez még az olcsóbb ,mert ha elromlik javítatni sem.
7-es a fiat coupe-val az a baj,hogy eladó peldany is alig van,amik kozul meg lehet valogatni 90%-uk lerugott szar!
Egyebkent az 5 henger hangja könnyfakasztóan szép,még megbizhatatlannak sem mondanam,viszont a fogyasztasa.......e miatt valtak el utjaink annak idejen!
A legtöbb ilyen autóval nem is az a baj,hogy megbízhatatlan,mert városi szintű közlekedésnél még a megbízható szint...
Akkor már amikor nonstop hajtják gyilkolják akkor már az élettartamát csak faragják rendesen...
És miért venne bárki is 200-220 lóerős tényleg "sportkocsit" ha csak 50-nel csattog városban és évente 1x elmegy az öregeihez pályán 130-cal ?
Amikor elmegy valami az a csinos :) ,ráadásnak a fiat coupé úgymond "ritka" is,tehát sosem olcsó.
1.8t pedig 1.5-be...Hát,mázlinak kell lenni,hogy ha értelmeset akar kifogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!