Melyik kocsi a kettő közül Audi A4 1.9 pdtdi (131 le) vagy 2. 0 (140 le)?
1.9 pdtdi, legendásan jó motor, már ha karbantartják rendesen. Volt szerencsém kipróbálni egyet és eszelősen jól húz.
2.0-ra viszont panaszkodni szoktak meghibásodásokra, ilyet nem próbáltam még ki, biztos erősebb valamennyivel.
"Vezetni tudni kell." Persze ,hogy nem fullad le,a benzinest is meglehet csúsztatni 5km/h-ról kettesben ,hogy azzal indulni.
Csak annyi a különbség,hogy abban nem lesz.
Kiváncsi vagyok,sachs vagy semya kettőstömegű?
Mert ha újan 60-70 ezerbe a kettőből tud szerezni,akkor szólj,eladom a kocsimat és kb 18 db-ot rendelnék.
Minden más "gyári szintű" egy vicc,az AWG az gyári minőségű volkswagen csoport,de az is 200.
Áfa nélkül is 120 a fent említett kettő.
Unokatesód meg jófej,ha egyedül kettőstömegűt cserél neked...,mert az napokban mérhető közel...
Ketten is egy jó fél nap ,ha gyors megy minden :)
feltéve ,ha manuálról van szó :D
Városi csordogálást a pd nem hálálja meg.
De ha mindenképpen dízel,akkor 1.9 PD TDI CSAKIS BOSH PD elemes.Siemens kilőve.
9 lóerő és 30 nm nyomaték egy optimalizálás végű chipel is kihozható.
Korrekt válasz 8-as köszi!
Én is így gondoltam, kicsit a kaszni az 1.9-nél szerintem régebbi, de annyira nem gond. Ritkán ki lehet fogni új kasznis 1.9-est.
A javítást amit ecseteltél megoldja a srác egyedül. Igaz dolgozik rajta egy hetet, de megcsinálja, ügyes gyerek ért hozzá. A kettős tömegűre áttérve egy szóval nem írtam hogy gyári lesz az amit 60-70 ezerért be lehet szerezni. Tisztában vagyok vele, hogy mennyi egy gyári alkatrész. A Pd elemekről viszont igazad van teljesen. Bár én úgy tudom hogy a siemens csak a 2.0-ba gyártott elemeket. (ha valaki mást tud erről akkor javítson ki) 2.0-ról olvastam viszont más próblémát az olajszivattyúval kapcsolatosan egy totalcar-os cikkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!