Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik kocsi a kettő közül...

Melyik kocsi a kettő közül Audi A4 1.9 pdtdi (131 le) vagy 2. 0 (140 le)?

Figyelt kérdés
Kocsit szeretnék venni, és ez a kettő jön számításba nálam. Árban nincs nagy különbség a kettő között. Ti melyiket vennétek?

2017. aug. 28. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1.9 pdtdi, legendásan jó motor, már ha karbantartják rendesen. Volt szerencsém kipróbálni egyet és eszelősen jól húz.

2.0-ra viszont panaszkodni szoktak meghibásodásokra, ilyet nem próbáltam még ki, biztos erősebb valamennyivel.

2017. aug. 28. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért gázolajosat veszel ?
2017. aug. 28. 18:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért veszek dízelt, mert tetszik a nyomaték. Vezettem benzinest is és dízelt is, és a dízel jobb szerintem.
2017. aug. 28. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
1.9-et bátran ajánlom, a 2.0TDI-nél motorkód alapján kell válogatni, tehát az egy kicsit körültekintőbb a vásárlás.
2017. aug. 28. 19:12
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Főleg amikor "van nyomaték nem fullad le,kettesben 8km/h-ról tőgázzal elindulok,elviszi" és kettőstömegű csere és minden tele koxal :D
2017. aug. 28. 19:20
 6/12 anonim ***** válasza:
1.8 T motoros valtozat?
2017. aug. 29. 13:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem akarok benzinest venni. 2.0-ban melyik motorkód a jó? Egyik előzőnek: Nyugi nem fullad le! Vezetni meg tudni kell, és a kettőstömegű kicsit tovább bírja. Spanom 60-70 ezer környékén rendez kettőstömegűt (újat), unokatesóm meg mivel autószerelő kicseréli.
2017. szept. 1. 21:29
 8/12 anonim ***** válasza:

"Vezetni tudni kell." Persze ,hogy nem fullad le,a benzinest is meglehet csúsztatni 5km/h-ról kettesben ,hogy azzal indulni.

Csak annyi a különbség,hogy abban nem lesz.

Kiváncsi vagyok,sachs vagy semya kettőstömegű?

Mert ha újan 60-70 ezerbe a kettőből tud szerezni,akkor szólj,eladom a kocsimat és kb 18 db-ot rendelnék.

Minden más "gyári szintű" egy vicc,az AWG az gyári minőségű volkswagen csoport,de az is 200.

Áfa nélkül is 120 a fent említett kettő.

Unokatesód meg jófej,ha egyedül kettőstömegűt cserél neked...,mert az napokban mérhető közel...

Ketten is egy jó fél nap ,ha gyors megy minden :)

feltéve ,ha manuálról van szó :D

Városi csordogálást a pd nem hálálja meg.

De ha mindenképpen dízel,akkor 1.9 PD TDI CSAKIS BOSH PD elemes.Siemens kilőve.

9 lóerő és 30 nm nyomaték egy optimalizálás végű chipel is kihozható.

2017. szept. 1. 21:59
 9/12 anonim ***** válasza:
#8 Kuplungmesternél 85e ft a kettőstömegű, a teljes szett(kuplung+kettőstömegű+kinyomócsapágy) pedig valami 113e.
2017. szept. 2. 13:21
 10/12 A kérdező kommentje:

Korrekt válasz 8-as köszi!

Én is így gondoltam, kicsit a kaszni az 1.9-nél szerintem régebbi, de annyira nem gond. Ritkán ki lehet fogni új kasznis 1.9-est.

A javítást amit ecseteltél megoldja a srác egyedül. Igaz dolgozik rajta egy hetet, de megcsinálja, ügyes gyerek ért hozzá. A kettős tömegűre áttérve egy szóval nem írtam hogy gyári lesz az amit 60-70 ezerért be lehet szerezni. Tisztában vagyok vele, hogy mennyi egy gyári alkatrész. A Pd elemekről viszont igazad van teljesen. Bár én úgy tudom hogy a siemens csak a 2.0-ba gyártott elemeket. (ha valaki mást tud erről akkor javítson ki) 2.0-ról olvastam viszont más próblémát az olajszivattyúval kapcsolatosan egy totalcar-os cikkben.

2017. szept. 3. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!