Első autó 500 ezerig?
Figyelt kérdés
Szerintetek mi lenne jó egy 19 éves fiúnak első autónak 500 ezer forintig? Tavaly lett meg a jogosítványom és mostanáig volt egy kölcsön Suzukim, és azzal járkáltam, de most össze szedtem fél millió forintot és abból szeretnék kocsit venni.2017. júl. 27. 19:16
1/7 anonim válasza:
Mondjuk egy Suzuki? Mindenképpen egy kisebb kocsit választanék (Opel Corsa, Ford Fiesta, Fiat Punto, stb.), de ha azt cikinek érzed, akkor eggyel feljebb keresgélj. Talán a legöregebb G Astrák, és Focusok beleférnek a keretbe. A legfontosabb, hogy egyben legyen a kocsi, mert, gondolom, nincs túl sok pénzed szervizre.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, én is egy kisebb kocsira gondoltam. Találtam is egy Swiftet 550-ért, klímával, rozsda és törés nélkül, csak nem tudom hogy egy kis Suzuki ér-e annyit.
2017. júl. 27. 19:29
3/7 anonim válasza:
Ez még a régi, amit 2003-ig gyártottak?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, 2001-es
2017. júl. 27. 19:58
5/7 anonim válasza:
Arra tényleg kicsit soknak tűnik az 550 ezer. Magát a típust, ha találsz olcsóbban, nagyon tudom ajánlani, mert megbízható, ha mégis javítani kell, akkor olcsón lehet. Az 1,3-as pedig megy is rendesen.
6/7 anonim válasza:
Ha van egy kis önbecsülésed, akkor a Suzuki 50 ezret sem ér. ;) Esetleg Opel Astra, Vectra, Corsa. Vagy talán Vw Golf, Polo, Skoda Fabia.
7/7 anonim válasza:
07-28 20:14
Na, elmész te is a búsba...
Mind olyan autókat soroltál fel, amiknek drágább a fenntartása, igényesebbek...
Nekünk a Suzukinkon eddig csak a kuplungbowdent, meg a lámpakapcsolót kellett cserélni....
(ill. a karbantartási feladatok, olajcsere, légszűrő stb)
Kérdező, akárhogy nézzük, a Suzuki a legjobb, amit vehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!