21/27 anonim válasza:
Alfa Romeo, Lancia, Fiat
Luxus: Maserati
22/27 anonim válasza:
azért arra kíváncsi lennék miért lett ennyire lepontozva az Audi,ez az én szubjektív véleményem,ennyi. Ne ti döntsétek már el helyettem,hogy én mit szeressek.Örülök,hogy megnyerted velem a whisky-t :DDDD
23/27 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak,amúgy szerintem is hülyeség ez a lepontozgatás dolog,dehát nem tudunk ezzel mitkezdeni:D
2017. aug. 27. 21:25
24/27 anonim válasza:
Mazda :) (azon belül is a facelift előtti benzines CX-7 örök kedvenc :D)
25/27 anonim válasza:
Audi, de nem azért, mert az a menő, vagy ilyesmi, hanem nekem tényleg ez a márka jött be a legjobban, és már vagy 250 ezer megtett kilómétert tettem meg Audikkal, majdnem hibátlanul. Szóval ezért. Voltak más márkájú autóim is, de ez a legjobb.
26/27 anonim válasza:
Elérhető és már van is, az VW Scirocco, kicsit távolabbi, de talán elérhető Audi A5/S5, ami valószínűleg nem lesz már a Mustang
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!