Mitől rángat a g astra?
Figyelt kérdés
Van egy G astra coupe-m. X18XE1. Amikor megvettem, kicsit rángatott, tiszta koksz volt a fojtószelepház. Csoda hogy ment utólag belegondolva. Mostanában néha kihagyott egy henger, trafósor csere megoldotta, szépen húz. Miközben próbálgattam hogy mennyire húz, kivillant néha a check engine, ha oda léptem neki kis sebességnél. Kivillogtattam, EGR. Új volt benne, de noname. Kapott PIERBURG-ot, most picit megint jobban jár. Ami viszont megmaradt, hogy amikor leveszem a gázról a lábam, tehát motorfékezek 2-3at ránt az autó. Kis sebességnél ez zavaró, nagy sebességnél is azért érezhető valamennyire. Ugyanezt csinálja amikor motorfék után megint gázt adok. 2-3 apró rángatás. Gyertyák szépek voltak, de nemrég cseréltem, olajat nem eszi. Van ötletek?2017. aug. 25. 23:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!