Miért habos a hűtővíz?
Figyelt kérdés
Volt egy hűtőfolyadék cserém. Teljesen leengedtem. Újratöltésnél üzemi hőmérsékletre melegedett a motor és minden szépen ment addig amíg be nem kapcsoltam a fűtést.
A fűtés bekapcsolása után fehér hab jött fel és folyamatosan újra termelődik miután túltöltöm a tartályt és kifolyik.
Normális ez a fehér hab? Alapjáraton és ha gázt adok semmi gond, de ahogy bekapcsolom a fűtést, jön a fehér hab....
Elvileg fűtés nélkül is nyit a termosztát üzemi hőmérsékleten igaz? Ha a hengerek felől jönne a nyomás akkor nem csak a fűtés bekapcsolása után jönne a hab..
2017. aug. 24. 18:16
1/1 jagiszabi válasza:
Szia.
Látom régi az írásod, de érdekelne, hogy megoldódott-e a hiba és mi volt.
Én is ilyen gonddal küzdök és nem talák róla leírást.
2.5 v6 mazdA motor 1997
Köszönöm, ha megírnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!