Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti is észrevettétek hogyha...

Ti is észrevettétek hogyha egy autó korom fekete sokkal drágábbnak néz ki, mégha silány minőségű is?

Figyelt kérdés
Azt nézem néha hogy egy sima kis suzuky mennyivel "menőbb" autónak néz ki ha zsír fekete,mintha mondjuk szürke lenne vagy zöld.

2017. aug. 24. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem a fekete szín nem jön be, ezért nem társul hozzá ilyen képzet. De tisztában vagyok vele, hogy sokan így gondolják, ezért nem létezik "könnycsepplámpás" VW Passat feketén kívül más színben, "mer' az olyan menő, mint a maffiózóknak meg a Merkelnek, ééted".
2017. aug. 24. 17:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy autónak el van találva a színe, akkor az nagyon sokat dob rajta.

Az én autómnak olyan egyedi, szép bordó színe van, - pedig nem mai darab -, hogy rendszeresen megdicsérik.

2017. aug. 24. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden autónak áll jól a fekete szín. Valamelyik kifejezetten akkor tűnik luxusautónak, ha szürke. Ahogy fölöttem már írták, el kell találni a színét.
2017. aug. 24. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

nem, el kell találni a színét ahogy a többiek mondják.

Pl. E65-E66-E67-E68 7es BMW nem néz ki jól feketében, szürkében viszont odabasz.

2017. aug. 24. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:

A legnagyobb szívás a fekete, ha felpattan egy kő és leveri a festéket, azonnal látszik, míg egy fehér autónál nem.

És pár év alatt, ha nem garázsban tartod nem olyan szép az a fekete.

2017. aug. 24. 19:53
 6/8 anonim ***** válasza:
28%
Hát el kell hogy keseritselek, mert a FEKETE és a FEHÉR az nem szin, az csak egy állapot.
2017. aug. 24. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Az még hagyján, hogy csak állapot, de állítólag a fekete, a fehér legsötétebb árnyalata :)
2017. aug. 24. 20:09
 8/8 veterán vas ***** válasza:
100%
Logikus! Ezért nem adott ki a gyár soha feketére festett trabantot. Bizonyára nem akarták, hogy sokkal drágábbnak nézzen ki. ;)
2017. aug. 24. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!