Egyre több helyen latok Budapesten fekete foliaval letarkart kresz tablakat. Ez ideiglenes vagy valakik szórakoznak?
Figyelt kérdés
Furcsa mert olyan táblák mnt pl. várakozni tilos letakarva olyan helyen ahol sztem 100% h tilos. 1-1 sávos út; csak előre tábla, behajtani tilos.2017. aug. 16. 14:27
1/4 anonim válasza:
Én eddig csak olyan táblákat láttam letakarva, amik:
1., fizető parkolási övezetet jelezte (pár héttel a hatályba lépés előtt felszerelték, és a hatályba lépésig letakarták)
2., forgalmi rend változás miatt voltak ideiglenesen letakarva
2/4 A kérdező kommentje:
2 helyen láttam eddig olyan 400m-es szakaszon szinte z összes. nem az egész letakarva hanem középen. Azért furcsállom. Forgalmi rend változás tábla nem volt...
2017. aug. 16. 15:13
3/4 anonim válasza:
Olyan táblákon szokott lenni fekete fólia, emelyeket újonan helyzetek ki, de még nem érvényes. Másik eset az, amikor átmeneti.
Forgalmi rend változása nem mindig kell.
Pl. ha átmenetileg egyirányúvá válik kétirányú, akkor több helyre is kell. De várakozni tilos átmeneti felfüggesztése miatt nem.
4/4 A kérdező kommentje:
Holnap is megyek arra, majd lefotózom. Az a furcsa hogy a tiltások vannak lefóliázva, nem fordítva, nem figyeltem annyira de másik kerületben is találkoztam ezzel hétfőn azt hiszem.
2017. aug. 16. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!