Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja a simsonnak?

Mi baja a simsonnak?

Figyelt kérdés
Rossz volt a tűszelep a karbiban ezért kicseréltük és tettünk bele egy új úszót is . Az úszó beállítás szerintem jó mert pont a jelzés alatt van egy kicsivel a benzinszint de a motor mégis csak sok rúgásra nehezen indul és hamar fullad.Ha ráadom a lámpát akkor meg pörgetni kell hogy ne álljon le. A karburátorban lehet a baj vagy valami más? A válaszokat előre is köszönöm.

#motor #Simson #S51 #úszószint állítása
2017. aug. 24. 10:40
 1/8 A kérdező kommentje:
karbi 16n1
2017. aug. 24. 10:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne a "jelzés" alatt legyen a szint hanem éppen vele egy magasságban.
2017. aug. 24. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Alapjárat bekapcsolt lámpával is kell legyen túráztatás nélkül is. Lődd be helyesen az alapjáratot!
2017. aug. 24. 10:47
 4/8 A kérdező kommentje:
az alapjárat így is magas és nem lehet úgy beállítani hogy előbb utóbb ne álljon le és ez is a problémám
2017. aug. 24. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyújtó trafóra tippelek, esetleg még kondenzátor, világító tekercs hiba is lehet.
2017. aug. 24. 11:29
 6/8 A kérdező kommentje:
kivettem a gyertyát és olajos volt ezen kívül a hengerből füst jött a gyerta helyén ,rárúgtam vagy kettőt gyertya nélkül és kijött a füst mikor visszatettem a gyertyát és megpróbáltam elindítani gázadás nélkül indult a lámpa is világított és nem állt le szépen pöfögött alapjáraton és alig füstölt egy picit lehet hogy a kipufogóval van baj?
2017. aug. 24. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Jók a szimeringek?
2017. aug. 24. 15:34
 8/8 A kérdező kommentje:
nemrég volt cserélve
2017. aug. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!