Szivaccsal mostam az autót és a motorháztető karcos lett. Van erre valami megoldás?
Fáról gyanta esett a kocsira rászáradt, zavart és nekiestem mosogató szivaccsal meg szappannal. Most, hogy megszáradt karcos lett.. Van erre valami megoldás? Polírozás?
Amúgy tudom ,hogy nem tekintik az itteni komemntelők többsége autónak, de régi Swift motorház tetejét sikerült elcsúfítanom..
Elsosorban felejtsd el h meg egyszer szivaccsal esel neki.
A swift is egy auto. Bar gyenge es kicsi de akik szerint vacak azok egyszeruen nem ertenek az autokhoz. A suzukinak is van varazsa. Mernokileg iszonyat jo konstrukcio. Nagyon igenytelen es nagyon tartos. Mikor mar az osszes mai bmw elrohadt azok a swiftek meg mindig menni fognak.
Ha javitofestekkel neki esel azbar olcso de nem segit semmin. Az arra valo h a femig hatolt serulest letakarjuk h ne kezdjen korrodalni de neked gyanitom csak lakk serules van tehat csak rondabb lesz ha azon a tenyer meretu helyen osszekened.
Elottem irtak es az a jo megoldas. Elviszed egy teljes polirra. Kb 20ezer forint de akkor mar az egesz auto szep lesz. Mondtad h amikor megszaradt akkor latzad h karcos. Tehat hanedvesennem latszik akkor az lakk seruleses mentheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!