Gépjármű környezetvédelmi besorolás, hogy lehet megállapítani?
Figyelt kérdés
Biztos rosszul tettem fel a kérdést, de valaki segítsen, mert annyira nem értem, hogy megkérdezni se tudom, hogy hogyan kéne. Egyrész a forgalmiban szerepel egy szám 0 és 15 között, ez a környezetvédelmi besorolás. Ebből hogy következik, hogy euro 1-es, euro 2-es stb.. a gépkocsi? Tehát, pl. az euro 4-es szinthez milyen szám tartozhat a 0-15 közt? Egyáltalán nem értem, bocs a hülye kérdésért..2017. aug. 21. 09:56
1/15 anonim válasza:
• EURO 1. 1992.06-tól*
• EURO 2. 1996.01-től*
• EURO 3. 2000.01- től*
• EURO 4. 2006.01- től*
• EURO 5. 2009.09- től*
• EURO 6. 2014.09- től*
2/15 A kérdező kommentje:
ezt tudom és értem, nem ez a kérdésem. hanem hogy a forgalmiban szereplő szám (0-15) hogy kapcsolódik ehhez?
2017. aug. 21. 10:07
3/15 Koplárovics Béci válasza:
Nincs teljes összefüggés a környezetvédelmi besorolás száma és az EURO besorolás száma között. Valamennyi azért van:
4/15 A kérdező kommentje:
igen láttam ezt az oldalt én is, köszi. akkor nincs teljes összefüggés, ok. esetleg egy konkrét autó besorolását valahol meg lehet nézni (ami a forgalmiban van feltüntetve)? mert mindenhol csak azt találom, hogy euro x
2017. aug. 21. 10:13
5/15 anonim válasza:
6/15 anonim válasza:
Nálam 9-es van beírva a benzines eu4 szinthez.
7/15 anonim válasza:
9.
- katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, az ENSZ-EGB 83.05 előírás B jóváhagyás B. szintje szerint jóváhagyott, OBD-rendszerrel ellátott Otto-motoros (EURO-IV.)
8/15 anonim válasza:
Sok EU3-at tudó autó van besorolva EU2-be. Erről az adott márka importőre tud felvilágosítást adni, alvázszám alapján. Bp-i szmogriadókkor szokott ebből jó kis buli lenni.
9/15 anonim válasza:
Mérő műszerrel lehet meg állalìtani nekem a 2012-es skoda superb-m 2.0CRTDI motorral Eur.4-es besorolású ugyhogy én még szomg riadoban is nyugodtan mehetek minden felé az olajkályhával ahogy haverom hìvja a dìzelekt
10/15 A kérdező kommentje:
Jesszusom 5-ös, annyira jellemző, ilyen stílusban kell ám megírni a hülyeséget..... ha olvasnád az előzményeket, látnád hogy ezt valaki már elküldte, és arra is azt válaszoltam, HOGY EZT MÁR LÁTTAM ÉN IS, de baromira nem ad választ a kérdésemre! Ha ennyire nem olvasod az előzményt, minek szólsz hozzá???
2017. aug. 21. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!