Suzuki Celerio jó választás lehet?
Figyi, menjetek be egy kereskedésbe, először próbakör a Celerioval, aztán próbakör az új Swifttel.
A fogyasztást katalógusadatokból nézed gondolom. A Celerio csak az 1.0-ás motorral van, papíron fogyaszt 3,7 liter / 100 km-t (67 lóerő, 90 Nm), a Swiftnél a katalógusadat az 1,2 Dualjettel 4,0 liter / 100 km, de az a Celeriohoz képest egy erős autó (90 lóerő, 120 Nm).
Köszi mindenkinek!
Megnézegettünk mindent, szerintem városba, egyszerű autóként, jó fogyasztással nem lehet rossz választás.
A Daciakat is megnéztük, nekem azok annyira nem jöttek be. Előző autónk is Suzuki volt, semmi baja nem volt, pedig 17 évet megért.
Igen, néztük az Ignist is, de nekem nagyon nem tetszik, szerintem a Celerionál is puritánabb a belseje, vagy olyan érdekes...
Celerionál maradunk, sok jót hallottunk. Azzal tisztában kell lenni, hogy a Suzuki fényezés nem egy erőssége, de vigyázni lehet rá, amennyire az embertől telik és a motortól nem kell várni sebes gyorsulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!