Yoshimitcu kérdése:
Hogyan tudom megnehezíteni hogy ellopják a kocsim?
Figyelt kérdés
Nem riasztóra, elektronikára gondolok, költeni nem akarok tudok rá, hanem amit könnyen megtudok csinálni, visszacsinálni sajátkezűleg, pl főgyújtókábel magammal vitele, akksiról saru levétele, ilyesmi.2017. aug. 19. 17:42
1/5 anonim 

válasza:

Rejtett kapcsoló.
Nekem a dél pesti elől próbálták meg elkötni,akksi lemerült addig indítózott a balfsz😀
2/5 anonim válasza:
Alá egy bomba azt ha úgy nyitod a kilincset hogy alul a bombát nem állítottad offra akkor bummmm. :D
3/5 anonim 

válasza:

Nekem az egyik régi kocsimban a szivargyújtó volt a titkos hely, be kellett nyomni mintha cigire akarnál gyújtani és csak utána indult a kocsi mert valójában egy testkapcsoló volt.
4/5 anonim 

válasza:

Kerekek le...Eleg nehez elvinni :)
Kulonben meg a az uzemanyag csovet ha elszoritod valahol, soha senki nem jon ra...lehet venni pici speci "bilincset" ilyen celra.
5/5 anonim 

válasza:

Legolcsóbb ha kiírod rá hogy eladó,motorhibás😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!