Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tényleg tilos panelban robogót...

Tényleg tilos panelban robogót tárolni mert 1 hét alatt ellopják?

Figyelt kérdés
Sok helyen hallottam ezt. Haverom is vett egy kínai robogót és első (!) este ellopták a közös tárolóból.
2015. júl. 27. 13:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem háztól függ. Ahol boldog boldogtalannak van kulcsa a tárolóhoz, nincs kamera és senki nem is figyel rá, hogy ki mászkál be a házba ott ez biztos megtörténik.

Ahol jól zárható tárolók vannak és nem engedik be a putris cigányokat az ajtónál ész nélkül ott azért kisebb az esély.

2015. júl. 27. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
67%

Sajnos a tolvajt nem akadályozza zár meg kamera. Simán bejön felfeszíti a zárat és már tolja is el,vagy furgonba bedobják és soha nem látod többet. Kaputelefonon meg beengedi bármelyik nyugger csak azt kell mondania hogy előbb hozta a nyugdíjat. Szétbarmolja a bejárati zárat ,hogy rossz legyen és visszajön éjjel.

Talán valami mozgásérzékelős motorriasztó jó tud lenni amiben vn gsm egység .Mozgatásra küld neked sms-t és lemehetsz egy vascsővel elkergetni.

2015. júl. 27. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Erősen helyfüggő. Nálunk a lakótelepen egy 93-as 1000-es Fzr a kutyának sem kell, pedig még van ára.

Nyilván ahol én lakom, ez a hely Miskolc krémjéhez tartozik, szóval kint lehet hagyni egészen drága motorokat is.

2015. júl. 27. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!