Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Típus idegen motort autóba,...

Típus idegen motort autóba, esélytelen lenne lepapírozni?

Figyelt kérdés

Azt tudom hogy először engedélyt kell kérni rá és valami speciális különleges ok kell rá és aztán ha kész lesz vagy átengedik vagy nem?Vagy megfelel vagy nem,de egyáltalán milyen okkal lehetne egy B-s kategóriájú benzines autóba még nagyobb típus idegen motort rakni?

Azt is tudom hogy dokumentálni kell meg ilyenek,de az a kérdés hogy egyáltalán megvalósítható ez itt ma Magyarországon(Forgalomba helyezni)?Vagy valaki szerint ha van pénz akkor végül is nincs gond csak rá megy a gatyám.Aki nagyon jártas a témába annak megköszönöm válaszát,én meg elnézést kérek a tudatlanságomért.

2017. aug. 19. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasni alul "A papír" bejegyzést és ez csak egy elektromos autó átalakítás volt. Valami hasonlóra számíthatsz, kicsit durvábban:

[link]

2017. aug. 19. 21:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem megoldható.
2017. szept. 7. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!