Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt lett meg a...

Mennyi idő alatt lett meg a jositok? Ha elsőre melett volna akkor mennyi idő lett volna?

Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 17:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem nagyon a kérdést, de talán megvan mire gondolsz.

A KRESZ nekem 1 hónap volt. A rutint és a forgalmat sokszor halasztottam, így az elég sokára lett meg, de ha minden a legnagyobb rendben lett volna, akkor másfél/2 hónap.

2017. aug. 18. 17:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor úgy értem, hogy akinek a KRESZ sikerült és csak a forgalmin,a legutolsó lépésen bukott el, tehát ha az is sikerül akkor mennyi idő lett volna. :)
2017. aug. 18. 18:00
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Ennek a kérdésnek semmi értelme.

Forgalmi vizsga is meg lehet elsőre, aki meg bukik, miért is bukott?

Lehet csak szerencséje nem volt, de többnyire azért buknak, mert felkészületlenül, idő előtt rohannak vizsgázni, mert nekik nagyon sürgősen kell a jogsi...

Nekem minden vizsgám elsöre sikerült, így is több mint fél évig tartott a tanfolyam, mert voltak több hetes szünetek.

Három-hat hónapon belül megszerezni a jogsit, átlagos idő, Budapesten ez sokszor inkább 6-12 hónap

2017. aug. 18. 18:15
 4/15 A kérdező kommentje:

Édes Istenem az lenne a kérdés hogy mennyi idő alatt lehet lerakni leghamarabb. Nekem bevonták, van bennem +500.000km, addig meg m lesz még 100.000 legalább. +100 autót vezetve. 25 évesen. Nem hinném hogy gond lesz.

Nem lehet a kérdésre válaszolni?

2017. aug. 18. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
Párom egy hónap alatt lerendezte a B, én szintúgy egy hónap alatt az A kategóriát. Interneten tanultuk a kreszt, majd a vizsgától számítva egy hónapunk volt.
2017. aug. 18. 19:54
 6/15 A kérdező kommentje:
Na így kell! Ügyes :)
2017. aug. 18. 20:56
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem a legelejétől a legvégéig majdnem napra pontosan 6 hónap volt, és minden ment elsőre.
2017. aug. 18. 21:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Muszáj volt, külföldön élünk és ennyi szabink volt :)
2017. aug. 18. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell ilyen nagyképűen és ilyen hangnemben írnod, annak aki nem érti a kérdésed lényeget. Világosabban kellene fogalmaznod. Egyébként az, hogy rutinos vezető vagy, nem jelenti azt, hogy elsőre sikeres forgalmi vizsgád lesz. Kialakult egy vezetési stílusod, ami valószínűleg nem felel meg a vizsgán minden részletében. Nagyon apró, a mindennapi vezetésben lényegtelen dolgokon is meglehet bukni.
2017. aug. 18. 21:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Bő egy év, ha elsőre meglett volna, akkor is.

Persze van, akinek pár hónap. Ez ilyen. Van, aki le se tudja tenni, bár az ritka.

2017. aug. 18. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!