Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bárkiből válhatna autóversenyz...

Bárkiből válhatna autóversenyző vagy erre is ritka, különleges tehetség szükséges?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy rengeteg gyakorlás árán elsajátítható az amit egy profi pilóta tud vagy sem? A focihoz ugye kell egy veleszületett képesség ami vagy megvan valakiben vagy nincs. Ha nincs akkor is tud rugdosni egy labdát csak nyilván nem úgy ahogy teszi azt egy válogatott labdarúgó vagy éppenséggel egy olyan személy aki tud focizni. Ugyanígy van ez az autóversenyzéssel is vagy ahhoz csak rutin szükséges?

Természetesen vannak kiemelkedő versenyzők akik gyorsabbak a társaiknál de mondjuk egy kevésbé kivételes (Marcus Ericsson, Jolyon Palmer stb.) szintű versenyzőt beérhetne egy "átlag" ember is?

Visszatérve a focis szálhoz rengeteg embert ismerek akik amatőr szinten fociznak kiválóan, rengeteg elismeréssel büszkélkednek azonban mégsem lett belőlük világsztár, amit nem tudom, hogy a sorsnak köszönhetnek és nem születtek jó helyre, jó időben vagy annak, hogy annyira azért mégsem jók. Ezen az elven akkor más is lehet képes lenne arra amit tud egy versenyző .

Tudom, sok a ha és a feltételezés, találgatás de remélem megértitek a kérdésem lényegét.

2017. aug. 18. 11:11
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Jó, ha ennyi volt a legmeggyőzőbb érvelés, hogy néhány tizeddel gyorsabb volna egy nem pilótánál akkor köszönöm én nem sokba nézem őket, legyen akármilyen világbajnok.Ráadásul mindig balesetet szenvednek meg meghalnak. Nem is értem a navigátort a raliba, ki van a téve a komoly sérüléseknek mégis ott ül a sofőr mellett.
2017. aug. 20. 17:15
 22/25 anonim ***** válasza:
62%
Én meg azt nem értem, hogy miért nem inkább szobabiciklizel ahelyett, hogy olyat akarnál megérteni, amit sohasem fogsz. Abba ugyanígy belefáradnál, és ugyanígy nem jutnál sehova.
2017. aug. 21. 10:16
 23/25 anonim ***** válasza:
45%

Jól mondod kérdező.

Nem kell foglalkozni ilyen primitív ezredmásodpercekből élő sportággal, mint az autóversenyzés. Fogd a pöttyös labdádat és dekázzál. Te azt is biztosan sokkal jobban csinálod, mint a Ronaldó vagy a Messi. :-)

2017. aug. 21. 12:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Azt javaslom, hogy nevezz be egy amatőr versenyre, vagy vegyél rá valakit, akit te kiváló utcai sofőrnek tartasz, hogy nevezzen be és ülj be mellé. Ott az FRT rally a lacházi reptéren vagy a Magyar Time attack, ami a Hungaroringen, Slovakiaringen, Pannóniaringen zajlik. Mindkét sorozatban lehet indulni utcai autóval. Próbáljátok ki, aztán számolj be nekünk itt. HMM?:) Kérdésedre megkapod a választ a helyszínen:)
2017. aug. 21. 16:40
 25/25 anonim ***** válasza:
A férjem ralizott. Van etap,(országút.Ott szigorú a sebesség betartása!!)Van gyors.Ő volt span (navigátor) is. Fel sem emelik a fejüket, olvassák az itinert.B5, J3. pl.A vezető teljesen erre támaszkodik..Volt éjszakai verseny is..Persze, először bejárták!Teljes együttműködés kell!!Régen volt,régi autókkal. Pénzünk nem volt sok,de a lelkesedés, annál nagyobb!!Kész regény volt.Már meghalt,korán, balesetben, de nem az ő hibájából..35 éves volt..Az itinert őrzöm..Ferjáncz A.Hideg Jani idejében..Felejthetetlen volt..
2017. dec. 12. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!