Bárkiből válhatna autóversenyző vagy erre is ritka, különleges tehetség szükséges?
Úgy értem, hogy rengeteg gyakorlás árán elsajátítható az amit egy profi pilóta tud vagy sem? A focihoz ugye kell egy veleszületett képesség ami vagy megvan valakiben vagy nincs. Ha nincs akkor is tud rugdosni egy labdát csak nyilván nem úgy ahogy teszi azt egy válogatott labdarúgó vagy éppenséggel egy olyan személy aki tud focizni. Ugyanígy van ez az autóversenyzéssel is vagy ahhoz csak rutin szükséges?
Természetesen vannak kiemelkedő versenyzők akik gyorsabbak a társaiknál de mondjuk egy kevésbé kivételes (Marcus Ericsson, Jolyon Palmer stb.) szintű versenyzőt beérhetne egy "átlag" ember is?
Visszatérve a focis szálhoz rengeteg embert ismerek akik amatőr szinten fociznak kiválóan, rengeteg elismeréssel büszkélkednek azonban mégsem lett belőlük világsztár, amit nem tudom, hogy a sorsnak köszönhetnek és nem születtek jó helyre, jó időben vagy annak, hogy annyira azért mégsem jók. Ezen az elven akkor más is lehet képes lenne arra amit tud egy versenyző .
Tudom, sok a ha és a feltételezés, találgatás de remélem megértitek a kérdésem lényegét.
Jól mondod kérdező.
Nem kell foglalkozni ilyen primitív ezredmásodpercekből élő sportággal, mint az autóversenyzés. Fogd a pöttyös labdádat és dekázzál. Te azt is biztosan sokkal jobban csinálod, mint a Ronaldó vagy a Messi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!