Ti amikor vezettek, fejben tartjátok milyen sebességben van a jármű, vagy csak úgy "érzitek"?
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 12:26
11/12 anonim válasza:
A kérdésből nem egyértelmű, hogy a jármű km/h-ban mért sebességéről van szó, vagy arról, melyik fokozatban van a sebességváltó.
A jármű sebességét nyilván nem tudom fejből, de ha néha rápillantok a kilométer órára akkor azért pontosan be tudom lőni, és így egyenletesen tudok haladni. Én a kilométer órára szeretek gyakran rápillantani, elsősorban azért, hogy a gyorshajtást elkerüljem.
A váltó az más. Ott általában tudom, melyik fokozatban hagytam. Fogalmam sincs honnan, de tudom. Végül is a sebességből és a kocsi viselkedéséből is lehet tudni.
12/12 anonim válasza:
Engem voltaképpen abszolút hidegen hagy, hogy hányasban vagyok. Ha megfelelő a menetdinamika, a fordulat és a sebesség, valamint a hangja is tetszetős, akkor minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!