Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül nagyjából egy...

Mennyibe kerül nagyjából egy autó esetében újrafestéskor a munkaköltség?

Figyelt kérdés
Elmentem egy autófényezőhöz, többször rákérdeztem, de egyszerűen nem válaszolt... 150-180e-re saccolta a festés költségét, egyéb árat nem tudtam meg...
2017. aug. 16. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért nem az anyagköltséget kérdezted? Egy kis matek és már meg is van a munkadíj.
2017. aug. 16. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
A végén az anyagot is ki kell fizetned, a végösszeget pedig már tudod. Nem az a lényeg?
2017. aug. 16. 20:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagy elírtam, vagy javította az android. A festék költsége ennyi, a munkadíj még erre jön rá.
2017. aug. 17. 08:04
 4/9 D. Brasco ***** válasza:
Elementkent 15-20-25 ezer forint szokott lenni a munkadij
2017. aug. 17. 09:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ez aztán rettentő szuperul hangzik :)
2017. aug. 18. 10:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt azért ne vedd készpénznek. Ha csak egy elemet kell festeni, lehet, hogy 25-öt mondanak rá, de ha az egész autót, akkor nem kérhetnek el több százezret csak a munkára. Szerintem maximum ugyan annyi lesz, mint az anyag, tehát nagyjából 300 lehet a vége.

Ha ez egy hivatalosan is működő szerviz, akkor ragaszkodj hozzá, hogy a munka előtt adjanak egy rendes ajánlatot. Ha fusi, akkor pedig nem is valószínű, hogy sokat fog kérni. Én legutóbb egy hátsó lökhárító festéséért, kétszeri polírozásáért, plusz némi kipufogó munkáért mindenestől fizettem 25 ezret.

2017. aug. 19. 12:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez így sokkal pozitívabb. Terveztem egyébként a honlapjukon árajánlatot, és több, mint 700e forint jött ki, aminek nem akarok hinni, hiszen, ha a festés meg van a kérdésben leírt összegből, akkor ez egy igen irreális ár. A problémám igazán ott kezdődött, hogy nem sikerült vele megsaccoltatnom, hogy mennyi lenne a végösszeg. Mintha nem akarta volna megmondani. Lehet érdemes lenne elmennem máshova is. Szabad esetleg megkérdeznem, hogy te merre jártál, ahol ennyire korrekt áron dolgoztak?
2017. aug. 20. 12:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes lenne több helyet is felkeresned. Ha honlapjuk is van, akkor eléggé hivatalosnak tűnik a szerviz, ami még érdekesebbé teszi, hogy nem tud ajánlatot adni. Addig ne kezdj bele, amíg nem tudod, mibe fog kerülni.
2017. aug. 20. 14:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Magam is ezen az állásponton vagyok!
2017. aug. 20. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!