Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szabad-e 2. 0 TDI-s motorral...

Szabad-e 2. 0 TDI-s motorral felszerelt Audi A6 C6-ot venni?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy 2006 körüli Audi A6 C6-osat , ami 2.0 TDI lenne felszerevle és azt szeretném tudni, hogy mik a vélemények ezekről a motorokról. Szabad-e ilyet venni? Vagy az összes 2.0 TDI motrok rosszak? Esetleg valakinek valami vélemény ezekről a motorokról?

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. aug. 16. 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:

a sima tdi elnyűhetetlen nagyon jó motor

a pd tdi motort kerüld el ha lehet még a szerelők is utálják

a cr tdi motorrol nem hallottam rosszat egy dologra kell figyelni: ez egy közös nyomócsöves rendszer ha meg kell bontani ki kell cserélni ezt a szakaszt mert iszonyat nagy nyomás alá van helyezve, de mivel elég drága sokszor visza teszik a régit. ha van jelölés rajta azt megbontották és visszarakták.

2017. aug. 16. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszod!
2017. aug. 16. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem mind rossz, rengetegszer ki lett tárgyalva ezen az oldalon is.

Az infógyűjtést kezdd ezzel:

[link]

Aztán csekkold ezt:

[link]

A lényeg, hogy a C6-ost ezzel a négy (2.0-s TDI) motorral szerelték: CAGB, BLB, BRE, CAHA

Pár perc guglizás után én nem találtam ezen kódoknak rossz hírét, de érdemes részletesebben kutakodni.

2017. aug. 16. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:

A Totalcar-os cikket én is olvastam!

Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!

2017. aug. 16. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!