Milyen gyakran kell vezérműszíjat cserélni?
Figyelt kérdés
Vettem egy 13 éves VW-t.2015-ben cseréltek benne vezérműszíjat.Azt javasolták, hogy cseréltessek.Nem dobnék ki feleslegesen 100ezer Ft-ot.2017. aug. 16. 09:41
11/14 anonim válasza:
Na a lényeget lehagytam: természetesen 90k km-enként csere, a 30k-val nem kell foglalkozni.
12/14 anonim válasza:
Nem akarok senkit félrevezetni, de a magyar nyelvű szervizprogramom szó szerint ezt írja:
(Első csere 90 000 km után, majd 30 000 km-enkét)
Az angol nyelvű program valóban ellenőrzést ír, de azt 90e-nél és 30e-nél is, a tuti cserét meg csak a 48 hónapos időintervallumra írja.
Valószínűleg nincs meghatározva gyárilag a km-intervallum azért írják össze-vissza a programok. Mondjuk a 30e nekem is furcsának tűnik, lehet, hogy a magyar fordítás nem tökéletes.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Első autóm.Akkor cseréltetem.
2017. aug. 16. 15:48
14/14 anonim válasza:
Utánna néztem az árnak és szerintem sok az a 100ezer, mivel 24ezer a komplett szett szíj+görgök+viz pumpa a munka dij meg legyen mondjuk 30-40 ezer , akkor sem 100ezer és abba csak a szij van ha jol értem..... Mondjuk ez Torpan szett na de mondjuk ha valaki azt mondja hát akkor azért annyi mert nem minőségi... akkor íme a Bosch szett 44ezer. Irj és küldöm a linket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!