Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1, 0 Suzukiba nehéz vezérműszí...

1, 0 Suzukiba nehéz vezérműszíjat cserélni, házilag?

Figyelt kérdés
Milyen gyakran kel cserélni,és le kell engedni a hűtőfolyadékot?Hol találok segítő leírást hozzá?
2017. febr. 18. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Kellő szakértelem nélkül,otthon ne barkácsolj ilyesmivel,mert a végén baj lesz belőle.
2017. febr. 18. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha sosem kezdi el, nem lesz tapasztalata.

Mindenki elkezdte valahogy.

Itt a szervizkönyve magyarul:

[link]

De én azt mondom, lehetőleg legyen melletted valaki, aki csinált már ilyet.

2017. febr. 19. 04:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyannak aki azt se tudja, eszik vagy isszák a vezérlést ne tanácsoljuk már, hogy egy pár oldalas manual alapján ugorjon neki otthon!

Jó eséllyel még az olajat és szűrőt se tudja biztonsággal kicserélni magától...

Nem azt mondom, hogy egy életre felejtse el, de majd akkor foglalkozzon ilyenekkel, ha tisztában van a vezérlés alapjaival

2017. febr. 19. 09:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hogy ha van hozzá műszaki leírás,remélem fog menni.Egy szíjcsere nem olyan bonyolultnak látszik ,mint pld.egy szelepszár vagy ,dugattyúgyűrű csere.(remélem)

2017. febr. 19. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy szíjcsere nem, a vezérműszíj más tészta. Erről beszéltem. Inkább ne állj neki
2017. febr. 19. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne állj neki szerintem se.

Mikor hozzam kerult a suzim, en elvittem egy szerelohoz, es meg kerdeztem, hogy megtudna-e nezni milyen allapotban van.. azt mondta akkor mar ki is csereli, mert nem 2perces melo..

2017. febr. 19. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!