Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson probléma?

Simson probléma?

Figyelt kérdés
Egy S50-es gépről van szó, ami nehezen indul és néha járatom, majd egyszer csak nem pörög fel teljesen és leáll. Gyújtás tökáletes, karbi átnézve, kipucolva, szimeringeket rég cseréltük, de azóta nagyon keveset ment. Esetleg fals levegőt szívhat a lendkeréknél?
2017. aug. 15. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:

nézd meg a gyertyát,ha tiszta lucsok,akkor sokat kap és belefullad a benzinbe(nincs e benzinszag a motor körül?)

Ha száraz a gyertya,akkor lehet hogy keveset kap.

A súbertűn lévő lemezkével lehet bizonyos mértékig állítani,minél lejjebb van a lemezke,annál többet kap.

Nekem volt olyan,hogy a lendkerék mögött lévő főtengelyszimmering félig ki volt fordulva,elszállt az elősűrítési kompresszió,szinte alig ment a motor.

Ha régebben jó volt a moci,akkor a gyújtást nemigen kell piszkálni,főleg az alaplapot.

2017. aug. 15. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát az szimering bajos.
2017. aug. 15. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé benzin szag van a moci körül, meg más szagot is érzek, amolyan olaj vagy nem tudom. Én is egyre inkább szimeringre gondolok, de akkir melyik? A főtengely vagy a külső? Gondoltam, hogy veszek új karbit is.
2017. aug. 15. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Simson probléma?

Simson = probléma!

2017. aug. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!