Milyen gyorsasági motort ajánlotok egy kezdőnek?
17 éves fiú vagyok,és szeretnék elkezdeni motorozni,persze amivel eddig semmi gond sincs,csak az a helyzet,hogy az ilyen crossmotorok,meg robogók,simsonok nem érdekelnek,csak a gyorsasági motorok mint pl a suzuki gsxr600-as.
A kérdést csak azért írtam ki,mert csak a gyorsasági motorok érdekelnek.Hogy kezdjek neki,milyen fajtával?
vagy hogy működik ez? bocs a sok értelmetlen kérdésért,még kezdő vagyok.
ha nem gerjeszt a simson az a te bajod.
egy simóból kb. 50-70 ezer ft ból ki lehet hozni a 100 km/h-t.
Ha meg vesze ilyen fos 50-es powerszelepes meg a faxtuggyamivel telerakott szert, egy hengerfelújítás karcolja a 100 ezret. Nembeszélve arról, hogy g*cidrága hozzá minden, és ha nem értesz hozzá, akkor még meg sem tudod csinálni....
ha nem simó, akkor valami min. 125ös 2 ütemű sportmocit kerss....az is távol áll még az igazi sportmotortól, de nem undorító 50 es szarság....és azért ez már jóval többet tudám mint akármilyen simson meg 50 es gyorsulgatógép....
Kawasaki Ninja 250 szerintem neked pont jó kezdésnek.
30 LE ha jól tudom és 4 ütemű.
hyosung gt 250r
gsxr 600 nem jó kezdésnek,
gondolom nem akarsz meghalni...?! :-S
gixer 600-ast szeretnék én is majd idővel, de egyenlőre elég lenne egy suzuki sv650, vagy valami hasonló naked-bike, ami sokkal irányíthatóbb mint egy 120 lovas seggrakéta.
De amúgy 17 évesen én még örültem a 250-es jawának.
Kawasaki ninja 250r:)
Ennél jobb kezdő motor nincs.
Végsebessége 180km/h az meg Magyarországon bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!