Vettem egy motort nem rég és ugye kipróbáltam ment meg minden. És most meg se rugásra se tolásra nem indul. Szikra van karburátort kitakaritottam. Gyertyát is. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 13:41
1/7 anonim válasza:
Ha szikra van és keverék is ,akkor a karburátort nézd meg,mert hiába van,ha az arány lehetetlen.Kezdetnek.
2/7 A kérdező kommentje:
A levegőt is már beálítottam. Szerintem túl sokat kap de műanyag az uszó és azon nem tudom hogy lehetne állítani
2017. aug. 13. 14:23
3/7 anonim válasza:
Hogy lehet úgy be állitani , ha nem működik a motor?
Össze vissza állitgatsz mindent , ember nem lesz aki be tudja majd üzemelni.
4/7 A kérdező kommentje:
Betekered teljesen a csavart és 2,5 tekerést kifele és avval már indulnia kéne
2017. aug. 13. 18:31
6/7 A kérdező kommentje:
Nem. És nem értem szikra van, benzint kap. És ha betolom akkor amint ráhúzom a gázt csak hörög
2017. aug. 13. 22:14
7/7 anonim válasza:
honnan tudod, van-e keverék?
dől már a benzi szag a kipufogóból?
ha nem, akkor nem kap benyát, ha igen, akkor tekerd ki a gyertyát, és toljad egy darabig, hogy kiszellőzzön a henger. utána próbálkozz ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!