Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy motort nem rég és...

Vettem egy motort nem rég és ugye kipróbáltam ment meg minden. És most meg se rugásra se tolásra nem indul. Szikra van karburátort kitakaritottam. Gyertyát is. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 13:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha szikra van és keverék is ,akkor a karburátort nézd meg,mert hiába van,ha az arány lehetetlen.Kezdetnek.
2017. aug. 13. 14:13
 2/7 A kérdező kommentje:
A levegőt is már beálítottam. Szerintem túl sokat kap de műanyag az uszó és azon nem tudom hogy lehetne állítani
2017. aug. 13. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy lehet úgy be állitani , ha nem működik a motor?

Össze vissza állitgatsz mindent , ember nem lesz aki be tudja majd üzemelni.

2017. aug. 13. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Betekered teljesen a csavart és 2,5 tekerést kifele és avval már indulnia kéne
2017. aug. 13. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Na és indul ?
2017. aug. 13. 21:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem. És nem értem szikra van, benzint kap. És ha betolom akkor amint ráhúzom a gázt csak hörög
2017. aug. 13. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

honnan tudod, van-e keverék?

dől már a benzi szag a kipufogóból?

ha nem, akkor nem kap benyát, ha igen, akkor tekerd ki a gyertyát, és toljad egy darabig, hogy kiszellőzzön a henger. utána próbálkozz ujra.

2017. aug. 14. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!