Mi történik ha jogsi nélkül motorozom? 11f
Megbüntetnek jól.
Akár eljárást is indíthatnak ellened mert jogilag veszélyeztetsz másokat ,tehát biróságra járkálni meg minden.
Szüleidet is előveszik,hogy nocsak,miért van a gyereknek motorja 11 évesen és miért motorozik.
Illetve eltiltanak valszeg.
Viszont motorozhatsz legálisan : magánterületen.
Minden forgalomtól elzárt magánterületen.
Tehát a tesco parkoló,kamionos parkoló nem.
Otthon a telken ,erdőben igen.
Apad kezén kattan a bilincs, mivel kikoru vagy ...plusz penz bírság.
Sztem várj meg 3 evet es tudsz motorjogsit tenni. Am kategóriában.
Jobb a békesség , hidd el!
Nekem mar A2-m van :)
20/L
Ha elkapnak, akkor feljelentést tesznek ellened a rendőrök, de a végén nem lesz belőle semmi, mert 14év alatti vagy. Ha apud nevén van a motor és a szüleid "nem tudtak" róla, magyarán úgy tálalható a sztori, hogy lenyúltad apád motorját, akkor el van ejtve az egész ügy.
Felírják a motor alvázszámát és ha nincs biztosítás rajta, akkor a feljelentés napjától kiindulva, talán napi 100Ft pótlékot kell majd fizetni a biztosítónál.
Gondolom úgyse hiszitek el és lepontoztok a béka segge alá, de ez annyira piti dolog, hogy ezért senkit nem fognak meghurcolni.
#Vortrex:
"Felírják a motor alvázszámát és ha nincs biztosítás rajta, akkor a feljelentés napjától kiindulva, talán napi 100Ft pótlékot kell majd fizetni a biztosítónál."
Fedezetlenségi díj, ezt a szót kerested. Bár segédmotoros kerékpárokra nincs fedezetlenségi díj.
#Vortrex:
A bunkó stílusodtól eltekintve - amit privát levélben előadtál - az első mondatoddal még egyet is értek. Nekem is volt pár feljelentésem, és aztán behívták a szüleimet a gyámhivatalba (akkoriban még így nevezték a gyermekvédelmet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!