Fordról vélemény?
Amit tényleg kerüljél az Mondeo Diesel, főleg 800 ezerért. Ezekben ott van már a világ összes kilométere és sokadik gazdától tudod őket megvenni.
Ezt az összefüggést azonban nem értem hogy ne vegyél Fordot mert a Fiat "megszívatott". Szerintem valami "nagyokos" a haverod akinek a vallása az hogy "Fordot, Fiatot, Franciát nem veszünk". Szerintem akkor ne vegyél autót és úgy tuti, hogy nem fogsz vele szívni!
Milyen értelmes az 1. válaszoló.
A Ford az milyen gyártmány???
Már ha franciát irtál.
Jobban ráillik a német gyártmányokra ez a jelző.
Tessék.
A Ford az egyik legmegbízhatóbb népautó. Dízelt viszont csak abban az esetben vegyél, ha legalább 20e km-t mész vele évente, és azt is minimum 50 km-es etapokban.
Egyéb esetben benzinest érdemesebb venni. Mondjuk egy Focus 1.8 GHIA-t. A világból kivisz komolyabb szervizköltség nélkül.
Napi 80 km az nem sok.
2000km havonta. Ha hetente mennél ennyit, akkor érné meg a dízel. Így én is inkább a benzint ajánlom. Olcsóbb fenntartani és a Ford esetében megbízhatóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!