Napi használatra 30+ éves autó?
Szivódizelt vegyél
azt 1-2 millió! km-el is megveheted, mert azt a motort lehetetlen kinyirni
Én Ladát használtam annak 24 és 26 éves kora közt napi szinten.
Újkora óta nálunk volt, végig garázsban tartva dédelgetve, mégis a rozsda volt a legnagyobb ellenség. Minden mást meg lehetett viszonylag egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan javítani, de a lakatosmunka az drága és mindegy a mesternek, hogy Ladát vagy Mercit hegeszt éppen, elkéri az árát.
Csak szerelemből és ha magad is tudod javítani, legalább az apróbb dolgokat.
Ha ez a kettő nincs meg (nem szerelem, csak úgy megtetszett és mondjuk semmit nem értesz az autókhoz), akkor csak egy logikátlan döntés lenne.
Legyen plusz pénzed a javíttatásra, akkor nem lesz gond.
Ja, és még valami. Nehezen fogsz találni olyan szerelőt, lakatost, aki szívesen áll neki ilyen öreg kocsinak. Nagyon sokan csak húzni fogják a szájukat, hogy ezzel már kár foglalkozni, ő ehhez már nem ért, stb. Tapasztalatból írom ezeket, az én 25 éves kocsimmal is eltartott egy ideig, mire olyan embert találtam, aki elvállalta, és nem csak a vállát vonogatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!