Autóra teljesen átlátszó védőfóliát szélvédőre kőfelverődések miatt fel lehet rakatni?
Kaptam céges autót de minden sérülés költségét nekem kell fizetnem. Sajnos a motorháztetőn és a szélvédőn lett egy kőfelverődés. Most ezt ki kell fizetnem a főnöknek, márkaszervizbe viszi és 200e lesz a költség előzetesen, mert ki kell szerinte cserélni a szélvédőt gyárira, meg a márkaszevizes festés se 20e forint :(
Kénytelen vagyok járni a kocsival, kell a munkához de védeni akarom magam valahogy. A motorháztetőre tetetek egy védőfóliát, de szeretném a szélvédőt is védeni valahogy. Nem akarom lesötétíteni vagy ilyesmi, egy teljesen átlátszó védőfólia menne rá.
Lehet ilyet?
Első szélvédőre belülről felragasztható UV védő fóliáról már hallottam, de kívülre ragaszthatóról még nem.
Szerintem fóliázós céget kérdezz, ha valakik, hát ők tudnak szerezni, már ha létezik külső fólia.
Szélvédőre SEMMIT
Napellenzőfóliát,illetve cicomát fel lehet ragasztani egy csíkban felülre,de nem haladhatja meg a 10 %át a szélességnek.
-A helyedben visszaadnám a gcibe a cégesautót,mert elég kampósorrú a főnököd.
Te gályázol neki,és még fizess is?
Legközelebb bármi tönkremegy,azt is majd Te fizeted vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!