Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet a váltókart...

Hogyan lehet a váltókart áttolni egyesből kettesbe és így tovább?

Figyelt kérdés
Lehet hülye a kérdés de nem érzem hogy megy át a kar. Az egyes kettest tudom, de utána nem tudom betenni a kart hármasba és így tovább, vagy mázlim van vagy tulnyomom. Honnan lehet tudni mikor jó? Nem merek jogsit csináltatni e miatt, félek hogy hülye vagyok hozzá.
2017. aug. 8. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. aug. 8. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd megtanítják. Azért mész oda.
2017. aug. 8. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Most ez úgy értendő, hogy még nem tanulsz, csak álló (vagy ami rosszabb mozgó) autóban próbálod pakolgatni?

A váltó tudja az útját, csak hagynod kell. H betű alakban mozog.

Egyesből lazán, egyenesen, nem fehéredő ujjakkal tolod hátra a ketteshez.

Hármasba úgy teszed, hogy kettősből szintén lazán, könnyedén egyenesbe állítod (ha nincs szétcseszve akkor szint magától megy), majd jobbra elhúzod egyenesen. Ez után előretolod. Mindig szögletesen kell mozogni, s soha nem szabad erőltetni.

2017. aug. 8. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Ezek szerint életedben egyszer sem próbáltad ki. Egyszer kipróbálod, és máris menni fog, nagyon egyszerű. Szinte magától megy a dolog. És nem lehet túltolni, még ha akarnád sem.
2017. aug. 8. 22:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem nehéz váltani , adja magát lényegében .

Manuális válto másnéven H válto H alakban vannak a fokozatok

Bal fent 1 alatta 2, középen fel 3 alatta 4 , job fel 5 alatta ha 6-os válto akkor 6

Ha 5ös válto akkor vagy semmi vagy R

Vw-konszern autoiban le nyomod a kart bajd ba fel egyes mellé balra a Rükverc .

Jogsi elött én forgalom elöl elzárt magán uton mentem meg állo helyben probálgattam a váltást .

Nem egy nagy trükk a válto fokozatai . Ha szét gyepált lötyögő karu a váto akkor ott a kezdők könnyen nem találják a fokozatot , de ha jo a válto rudazat meg a kulissza akkor meg lehetetlen el baltázni

2017. aug. 8. 22:36
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Vezetem már de csak kettesig váltottam utána vhogy nem ment, ráadásul folyton oda akartam nézni. Elsőre szépen elindultam le se fulladtam, és a kettesbe is átváltottam, utána volt a gond.
2017. aug. 12. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha van egészségügyi végzettségem, okj-s akkor kell egészségügyi vizsgát tennem?
2017. aug. 23. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!