Használt, megbízható klímás autót 300-400e Ft-ból?
suzuki swift sedan 1. 16V GLX felszeleltségtől van klima
a manager felszerelési szintnél meg full extrás.
ennyi pénzből ez a legjobb amit vehetsz
minimális a fentartási költség
fogyasztás országutón:6L/100km városban 7.5-8L/100km
az 1. után kihagytam egy 6 ost
természetesen 1.6 16V
Ennyiért megbízható klímás autót igen nehéz lesz találni, mert gondolom az nem opció, hogy valamikor volt ugyan klíma benne, de nem működik.
Ráadásul az 1.6-os motor, mint feltétel kizárja a szűkös lehetöségek közül is a kilencvenakárhány százalékot.
Suzukinál két dolog aggaszt:
1. Rozsdásodás
2. Kasztni biztonsága
Nem feltétlenül óriási probléma, ha nem működik a klíma csak legyen benne. A többi már részletkérdés.
Titkon Daewoo Lanos-al szemezgetek.
ennyi pénzért mit vársz?:)
ennyiért 15-20 éves autót tudsz venni
azok álltalában nem hibátlanok
egyébként a swift nem tartozik a rozydásodó tipusok közé
ha meg azért akarsz autót venni hogy leteszteld a betonfalakon, akkor a lanos is gyenge lesz:)
Elég sok swiftet eladtak, ők nem félnek hogy a betonfalon nem fognak tudni átmenni vele, szerintem te se izgulj ezen:-D
egy balestenél minden autótipusban meg lehet halni, és meg is halnak.
Szerintem butaság ezen agyalni ha csak ennyi pénzed van.
a lanos ban is ugyanugy meghalsz ha egy piás barom szembe megy veled, sőt a 7 es bömösben is.
balesetnél csak a mázli az ami megmentheti az életed.
"Nem feltétlenül óriási probléma, ha nem működik a klíma csak legyen benne. A többi már részletkérdés."
Azért egy nem működő klímánál a részletek között ott van az a verzió is, hogy a javítása többe kerülni, mint amennyit az autóra szánnál...
Ez is csak egy lehetséges verzió, meg az is, hogy néhány ezresből javítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!