Megbizhato jo sport auto 20000 euroig?
Vagy az új fiat, amit mx alapokra fejlesztettek.
Nekem jobban tetszik mint a legújabb mx.
Mert BMW-ből és Merciből nem kapsz ennyiért olyat, ami sportautó értékekkel bír. Ahhoz több lóvé kell.
Amit ez előző hozzászóló említett, az a Fiat 124 Spider. Annak viszont nagyobb ára van, mint az MX5-nek, én azért nem írtam. De ennyi erővel akkor mág megemlíthető a Toyota GT86-Subaru BRZ páros is.
A fiat olyan 25 ezer körül van, de nem írta a kérdezö, hogy vadiújban gondolkodik, vagy alig hasznält 1-2 ésvest már lehet kapni jóval olcsóbban.
BMW-t, mercit azért nem írtam(pedig nekem is 2 BMW-m van), mert annak inkább olyan elegánsabb feeelingje van, már ha valamilyen igazit veszel, nem az ilyen z4-féle játékszereket.
A Z4-ben meg egy értelmes használt annyiba kerül mint az MX újonnan. Az M3, M5-ök meg meg 10 évesen kerülnek közel 20 ezerbe.
Vagy romok, ha olcsóbbak.
Opel Calibra
600-ért szépet és megbízhatót is kapsz. Gyári állapotban, nem széttuningolva egy egészen vállalható kocsi fiataloknak és nem annyira fiataloknak.
Olcsóbb a fenntartása, mint az előbb írt típusoknak.
Bocs, rosszul olvastam a kérdést. Kétezer eurót olvastam.
20-ért A5-ös Audit is kapsz. Az egyik legszebb formájú sportkupé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!