Friss jogsival hogyan tudnék gyakorolni?
Nincs még autó, most tervezek venni, de előtte szeretnék kipróbálni több fajta autót is. Autókölcsönzőben odaadják friss jogsisnak az autót? Vagy marad az autósiskola? Esetleg más alternatíva?
(ismerős kizárva)
Tesztkörre miért ne adnák oda?
Persze beül melléd valaki....
ha összetöröd kifizeted, ennyi :D
ők így is úgy is pénzhez jutnak :D
Én friss jogsisan fogtam autó kereskedésb el mentem azt ki probáltam pár nekem tetsző kocsit . Egy foszer be ült mellém azt annyi . Igaz végül nem onnan vettem kocsit hanem az ország másik feléről pontosabban Győrből egy első generációs 1.8T Rs octaviát 17 évesen nem egész fél éves jogsival . Az autót 3 hetea jogsival vettem meg .
Aztán rá értem gyakorolni vele . A közel 400km-ről lazán haza vezettem igaz elötte még ott a városban mentem vele pár kört hogy szokjam aztán indulás haza . Azóta is napi szinten használom 130ezer km-vel vettem és most van benne 153ezer km 5 hónap alatt 20ezer km nem semi azért :) . Igaz napi 100km az meg van minimum . Az ország autós találkozóit meg jártam vele .
Sokan kérdezik hogy minek ennyi idössen egész friss jogsival egy közel 200lovas 1.8Turbo benzines rs octavia , de kis gyerek kori álmom volt és megfizethető áron tudtam el kozni . Polírozni kellet meg a szokásos olaj , szürők , vezérlés cseréje és kész .
"Te oda adnád a több milliós autót aki még szinte nem is tud vezetni?"
Te helyből vagy ilyen hülye, vagy nekifutásból?
Ha a vizsgabiztos úgy ítélte meg, hogy a kérdező tud vezetni, akkor a forgalomban pontosan ugyanolyan ember, mint az összes többi sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!