Első autónak Peugeot 607?
Ősz kezdetén szeretném majd megvenni első autómat, egy 607-es Peugeot-on gondolkodom 2.2 HDI motorral, keretem rá 750 000 Ft, tudom, ebből nem lehet egy jó állapotú frissített 607-est venni, de mivel a családban jelenleg van egy szintén 2.2 HDI motorral szerelt, nem frissített verziójú, majd' 350ezer kilométerrel megtömött 607-es és ismerem a hibáit, ezért vagyok olyan bátor és gondolkodom rajta. Valószínűleg külföldön venném, mivel külföldi vagyok és Magyarországon kicsit gyér a választék. Mi a véleményetek a kocsiról? Véletlenül van valakinek vele tapasztalata? Esetlegesen, ha mégis inkább lebeszélnétek, milyen hasonló "olcsóbb" kényelmes, nagyautót/utazóautót ajánlanátok? Lehetőleg ne ilyen S Mercedes és társait, mivel azok nem elég, hogy nem a legmegbízhatóbbak, még az alkatrész is drága hozzájuk.
A normális válaszokat előre is szépen köszönöm!
Azt irod hogy van a családban . Akkor ott érdeklődj.
De bármilyet veszel , pont ugyan úgy befaraghatsz vele, sőt ettől sokkal jobban szét vannak hajtva a legtöbb. Mert ezeket talán nem arra vették, veszik az emberek hogy mutogassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!