Peugeot vagy Vw?
Figyelt kérdés
Családi autónak Peugeot 407 SW 1.8, vagy esetleg 2.2 benzin, Vw Passat 5.5 1.4 dízel? Külsőre mindkettő tetszik, már ki is néztük mindkettőből a megfelelő állapotút, de mire figyeljünk? Szüleimnek szeretnék segíteni az autóvásárlásban és természetesen én is beszállnék az anyagiakba. Tudnátok segíteni a jó döntés meghozásában? Személyes tapasztalata van valakinek? Köszi a válaszokat!2017. aug. 3. 15:14
1/5 anonim válasza:
Tudtommal se az 5-ös se a facelift utáni (5.5) Passatba nem gyárottak 1,4 dízelt.
2/5 A kérdező kommentje:
1.9, bocs elírtam
2017. aug. 3. 15:40
3/5 anonim válasza:
Én a franciát mondanám persze itt a válaszadók nagy része úgyis a Passatot fogja mondani. Az a baj ezekkel a Passatokkal hogy megjárták már a Föld-Hold távolságot 3x. Ki lehet fogni persze jó darabokat de azoknak meg ára is van már és nem fiatal autókról beszélünk. Persze nem azt mondom hogy a Pözsót nem tekergetik de ezekbe a Passatokba van minimum 500 ezer km.
Esetleg más autó nem jött szóba?
4/5 A kérdező kommentje:
Mi is inkább a Passat felé hajlunk, ismerősé, így jobban bízunk benne. De mivel édesapám vállalkozó, így kisebb távok is szóba jönnek. Ezt tudva pedig inkább a benzines SW-t választanánk. (Igen, tisztában vagyunk vele, hogy Vw-ből is van benzines, de az ismerősé, aki hirdeti az dízel). 1.300 000 Ft a Passat, 1.150 000 az SW. A Peugeotba több légzsák van, de lényegében ugyan az a felszereltség. Várnám még olyan tulajok kommentjét, akiknek volt valaha ilyen autójuk.
2017. aug. 3. 16:22
5/5 anonim válasza:
Passat! Nekem is 5.5 van 1.9 nagyon jó 865ezer kilometernel még megy nagyon nagyon jo. :) keveset is eszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!