Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot vagy Vw?

Peugeot vagy Vw?

Figyelt kérdés
Családi autónak Peugeot 407 SW 1.8, vagy esetleg 2.2 benzin, Vw Passat 5.5 1.4 dízel? Külsőre mindkettő tetszik, már ki is néztük mindkettőből a megfelelő állapotút, de mire figyeljünk? Szüleimnek szeretnék segíteni az autóvásárlásban és természetesen én is beszállnék az anyagiakba. Tudnátok segíteni a jó döntés meghozásában? Személyes tapasztalata van valakinek? Köszi a válaszokat!

2017. aug. 3. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudtommal se az 5-ös se a facelift utáni (5.5) Passatba nem gyárottak 1,4 dízelt.
2017. aug. 3. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
1.9, bocs elírtam
2017. aug. 3. 15:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a franciát mondanám persze itt a válaszadók nagy része úgyis a Passatot fogja mondani. Az a baj ezekkel a Passatokkal hogy megjárták már a Föld-Hold távolságot 3x. Ki lehet fogni persze jó darabokat de azoknak meg ára is van már és nem fiatal autókról beszélünk. Persze nem azt mondom hogy a Pözsót nem tekergetik de ezekbe a Passatokba van minimum 500 ezer km.

Esetleg más autó nem jött szóba?

2017. aug. 3. 15:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Mi is inkább a Passat felé hajlunk, ismerősé, így jobban bízunk benne. De mivel édesapám vállalkozó, így kisebb távok is szóba jönnek. Ezt tudva pedig inkább a benzines SW-t választanánk. (Igen, tisztában vagyunk vele, hogy Vw-ből is van benzines, de az ismerősé, aki hirdeti az dízel). 1.300 000 Ft a Passat, 1.150 000 az SW. A Peugeotba több légzsák van, de lényegében ugyan az a felszereltség. Várnám még olyan tulajok kommentjét, akiknek volt valaha ilyen autójuk.
2017. aug. 3. 16:22
 5/5 anonim válasza:
Passat! Nekem is 5.5 van 1.9 nagyon jó 865ezer kilometernel még megy nagyon nagyon jo. :) keveset is eszik
2017. aug. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!