Minden fiatal most már ennyire tud vezetni vagy mi ez a nagy gyorshajtás?
19 éves fiú vagyok egy fél éve van jogosítványom, már kicsi korom óta vezetgettem a kevésbé forgalmas-, földutakon valamint mondhatni színvonalas gokartversenyeken is értem már el eredményeket, de ennek ellenére nem jön, hogy 200 fölött vezessek, igaz erre nem is alkalmas az autóm de akkor sem. Számos gazdag kis 18-20 éves kölyköt ismerek akiknek apuci megvette az 5-ös BMW-t, S Mercedest és ők ahogy vezetnek valami elképesztően félelmetes. Éjszaka, lakott területen belül-kívül hagynak el engem úgy mintha állnék pedig én is megyek 90-100-al településen kívül, ők meg minimum 200-al ezek szerint úgy, hogy van amelyik fiatalabb nálam is. Előznek kanyar előtt, kamion sorokat amit nem értek mert ilyet szerintem józan ember nem csinál pláne, hogy még ő is kezdő azért. Ezek szerint akkor én vagyok gyáva mert nem vezetek úgy vagy mégis ők hol tanulhattak meg már ennyi idősen ennyire vezetni? Egy autóversenyző aki azért tisztában van a dolgokkal is így vezet vajon?
Valaki aki már gyakorlott, sokat látott profi sofőr mit szól az ilyenhez? Az autó számít ennyire vagy a hatalmas önbizalom esetleg tényleg ennyire tehetséges sofőr? Nekem is mondták már, hogy jól vezetek de ezekhez képest akkor szerintem semmit sem tudok.
És mi van ha az apja vette?
Amúgy tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogyha egy 250 lóerős Mercit vagy BMW-t hajtanál, nem így mennél te is... Legalább egy-két próba erejéig. Hidd el, nem tudnál ellenállni.
Te nekem csak ne szólogassál be, nem minden ember egyforma. Valószínűleg te is a fent említett van pénzem Isten vagyok kategóriába tartozol... Ennyi az egész.
Nem olyan gokartról beszéltem mint amivel te meg akárki mehet, valószínűleg fogalmad sincs milyen brutális egy váltós, 2 ütemű gokart. össze sem lehet hasonlítani egy kényelmes luxus autóval, de nehogy már annak bizonygassam aki még nem is látott olyat nemhogy 120-al versenyezzen vele egy pályán :))
Az előző hozzászólásodból nem úgy tűnt mintha valamennyi közöd is volna hozzá vagy lett volna.
Na és te miből gondolod, hogy nem adnák a kezembe és szerencsétlen vagyok? :))
Lényegtelen nem veszekedni jöttem ide (bár az ilyen Fittipaldikkal mindig is szerettem volna egyet személyesen). A kérdésemre kaptam néhány értelmes választ is. Te meg menjél szlalomozzál akkor a 40 tonnányi áruddal keresztbe-kastba Európába, nemsokára lejár a pihenési időd úgyis, aztán mehetsz látástól vakulásig ;)
Nekem meg az látszik, hogy te próbálsz menő lenni a gokartozással, aminek egyébként egyik szintje se üti meg a versenyzés szintjét és semmi elképzelésed arról, hogy milyen egy valódi sport személyautót vezetni. Éppen ezért, nem kéne butaságokat vezetni. Egy gokart a semmi kategória. Minden értelemben. Kb 15 éves korosztályig szórakoztató, még a legnagyobb kategóriái is. Utána uncsi.
Egyébként, bár próbálsz szellemes lenni, de sajna buta is vagy mellé ;)
Ja, és megsúgom, jelenleg turista buszokat vezetek és épp itthon vagyok, úgyhogy nem megyek én sehova :D
Tudom, ki is nőttem belőle már én is, nem is csinálom de jól jött anno úgyhogy nem akarok én vele menő lenni egy csöppet sem, de valljuk be a busznál izgalmasabb :))
Az, hogy az is kis álszent ficsúrság ha valaki nem akar száguldozni meg azt gondolni magáról, hogy hű de jó vagyok mert jó kocsim van közlekedési tapasztalatom meg zéró érdekes meglátás tőled, én meg ezt nevezném butaságnak... Ha meg én is kiütnék 3 póznát akkor meg az ilyen magadfajta jönne a szent beszédével meg azzal, hogy nincsenek már csak hülye kölykök az utakon :)) Jó utat a továbbiakban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!