Bmw e65 730d 2007. tapasztalatok szervisz megbizhatosag? Lehetoleg ojan irjon akinek mar van vagy volt ijen auto. Jelenleg ijen autot hasznalok es erdekel masoknal h szolgal
Ha már ez van, akkor tisztában kell lenned a költségekkel. Nekem jelenleg a 4. BMW-m van mind 0 km-el került hozzám.
Mind megkapta a kötelező olajcseréket, vezérlés cserélve lett időben, nem szoktam spórolni gumin, féktárcsán / betéten sem. Valahogy érdekes mód mind a 4 komolyabb hiba nélkül szolgált/szolgál, a legnagyobb dolog amit kellett javítani egy kitörött első lámpa volt egy fácánnak hála, és ennyi.
Sokan ugye meg alapból szídják őket, mert azt veszik alapul amik bekerülnek az országba 10-15 éves darabok 250-300+ ezer km-el. Aztán még nyugaton sem úgy adnak el egy kocsit, hogy előtte teljes generált kap, így nem kell azon csodálkozni, hogy ezt-azt cserélni kell rajta, bár ez más márkánál is így van. Max annyi lesz a különbség, hogy mennek a felháborodások, hogy xy alkatrész ilyen drága, mikor szomszéd Opeljébe negyed annyiba kerül csak ugyanaz.
Ha normálisan karban van tartva, akkor a nagyobb hibák szinte mind elkerülhetők, persze garantálni nem lehet, de az esélye sokkal kisebb bármi nagyobb gondnak.
Nem vagyok tiltva vagy ilyesmi, írtál privátot, de nem enged válaszolni, vagy nem tudom, lehet oldallal van valami.
Am kérdésedre, jelenleg csak egy van, a 4-et úgy értettem, hogy egymás után, nem egyszerre, ami most van egy 2013-as 335d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!